Lofsan

Några tankar om sömn

Åh vilken nyladdning!

När Hans kom hem från jobbet idag gick jag och la mig för att vila en stund. Somnade på fem sekunder och sov över en timme medan Hans lagade mat. Så himla skön nyladdning efter att klivit upp fem i morse. Jag är nog varken en morgon-eller kvällsmänniska. Jag kan somna hur som helst varsomhelst och att sova kommer på topp 5 över saker i livet jag älskar att göra. 🙂

Baxter hade sovit 2,5 timme på förskolan idag. Han somnade vid lunchbordet med en smörgås i mungipan som en cigarr.

Ikväll är det dags för det andra avsnittet av Född 2010 på SVT1, klockan 21. Vi är med i alla avsnitten mer eller mindre. Lite mindre ikväll tror jag. Om jag minns rätt så är det filmat från ett träningspass och en PT-konsultation idag samt när Hans är på stan men det kan vara så att jag blandar ihop det med nästa veckas avsnitt. Ni får i alla fall träffa några nya familjer som lever väldigt olika liv från vårt. Det är så häftigt hur vår verklighet känns så avlägsen fast ändå har vi alla familjer samma ”problem” med nattning, hitta bra boende och ta hand om äldre syskon. Så intressant tycker jag!


Bjuder på en bild från vår middag i lördags. Uppe till höger är en talande bild för hur mina middagar oftast ser ut. En ordentlig proteinkälla (köttet) och en stor sallad med fettkälla (fetaost, vitlökssmör och nötter). Lite lyxigare med antipasti och pannacotta till dessert.

Location:Rosenlundsgatan,Stockholm,Sverige

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Jennifer 3 april, 2012 at 21:26

  Hej! fin blogg! lust att följa varandra med blogkeen och bloglovin? Kram

  [Svara]

 • Svara katarina 3 april, 2012 at 22:32

  Skönt att höra att det inte bara är jag som älskar att sova. Jag har alltid haft ett stort sömnbehov och 10 timmar är optimalt för mig, men med två små är jag glad om jag lyckas få ihop åtta.

  [Svara]

 • Svara J 5 april, 2012 at 08:44

  Såg precis det första avsnittet av född 2010! Vad kul att ni är med och vad coolt att du tränade med ditt barn!

  [Svara]

 • Lämna kommentar