Lofsan

Några tankar om dagen

Bästa känslan som finns är nästan att krypa ner i sängen efter ett hårt träningspass och en varm dusch. Jag är så nöjd med min dag, mina möten och gruppträningsklasser. Varje kväll innan jag somnar brukar jag tänka ut några särskilt bra grejer jag gjort under dagen och klappa mig själv lite på axeln. I bland finns det saker som jag är mindre nöjd med och då brukar jag tänka på hur jag kan göra annorlunda nästa gång. Sen ältar jag inte det mer. På det sättet vaknar jag alltid upp dagen efter med en bra känsla i magen och ny energi till utmaningar.

Idag har vi haft en riktig vårdag i Stockholm och alla på Facebook skriver om fika på uteserveringar. Jag tog glajjor till förskolan. Är det sol så är det. Sixtens mössa var på borta så han fick gå med bart huvud, egentligen borde han nog ha mössa några veckor till.


Sixten gick för första gången i princip hela vägen hem från förskolan idag. Världens gulligaste lilla kille med Isbjörnoverallen, stövlar och lilla minikånken på ryggen. Overallerna var lite leriga idag men jag brukar bara spola av dem i duschen och hänga på tork under natten så ser de som nya ut dagen efter. Jag har lite svårt för smutsiga barn. I alla fall mina egna.


Sixten har numer bara blöja på vilan på förskolan, inte när vi går hemifrån. Han börjar bli stor nu. På flera plan är Sixten och Baxter som tvillingar men med tal och blöjracet så ligger Sixten före. Det är 14,5 månader mellan dem. Baxter är ganska vass på att prata, bättre än Sixten vid 16 månader och kan nog 30 ord nu. Sen är det nog bara 10 som andra än jag kan förstå men ajjpäääd, gottiiiis, baaaadaaa och siiiittaaa funkar nog på alla. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara ellenojag 29 februari, 2012 at 21:34

  vem behöver kunna bli förstådd mer än ”ajjpäääd, gottiiiis” det kommer man långt med!!!
  har ni ingen Skåne trip in planerad snart? kram på er <3

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hehe. Det kommer man långt med!

  Jo, i påsk verkar det som att vi kan åka ner, playdate bigtime!!

  [Svara]

  ellenojag Reply:

  Åh good news 🙂

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofie 29 februari, 2012 at 22:29

  Blir så himla glad att läsa ”Några tankar om dagen”. Vad positiv du är och fin inställning till livet, även om det inte gått helt som du velat. Jag brukar tänka på att vara tacksam att jag och min familj är frisk, då finns det ofta inte så många hinder, då fixar man det mesta!
  Ska göra som du, tänka på de bra saker som varit under dagen, lära mig av de mindre bra och inte älta dem (det gör jag lätt annars).
  Tack Lovisa, det är härligt att läsa din blogg. Goa ungar du har oxå! Kram

  [Svara]

 • Svara Sandra 29 februari, 2012 at 23:20

  Trevlig blogg du har.

  [Svara]

 • Svara Hans 1 mars, 2012 at 07:46

  Du är bäst.

  [Svara]

 • Svara elinjosefine 1 mars, 2012 at 13:09

  Ja det är så sundt att berömma sig själv. Jag är oftast duktigt på att tänka kritiskt om mig själv men försöker tänka på och uppskatta det saker jag gjort bra först..

  Vårkramar 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar