Lofsan

Några tankar om dagen

Framåt eftermiddagen när gräbsen vilat upp sig på soffan en stund vill de gå ut på terrassen och leka. Den allra största skillnaden mellan vår nya lägenhet och vårt förra hem är just möjligheten att kunna öppna upp och släppa ut barnen. Det är som att vi bor i radhus fast i stan.


Sixten har varit på utflykt till en park i närheten av förskolan; Drakenbergsparken, och han älskade det. Imorgon ska även Baxter få följa med dit men när de gör utflykter med förskolan så brukar Baxter alltid nicka till i vagnen och missa de spännande. Jag hoppas han håller sig vaken i morgon. 🙂

Vi spelade i alla fall bandy på terrassen idag, Baxter och jag mest. Sixten tränar på att åka skateboard. Han har grym balans för att vara 2,5 år. När Sixten ska spela bandy så lägger han upp bollen på en brunn i marken och säger ”gagiggalorerna redo!” och sen skjuter han iväg bollen. Jag garvar mest.


Det slutade med att vi inte fick in gräbsen till middagen så kvällens blodpudding åts ute på bänken medan Hans och jag åt kesella vid köksbordet. Nu är vi hemma från cykelpasset och har vinkat av mormor som hjälper till med gräbsen. Passet kändes lite tyngre än vanligt, inte så konstigt kanske med tanke på träningsdosen men min pulsklocka Quest från Suunto visade att jag lyckades hålla uppe pulsen trots lite slitna ben. Klockan är smart och rekommenderar utifrån mina värden att jag bör vila 29 timmar till nästa träningspass för full återhämtning. Bra att den säger till. Att den själv räknar ut de tre blocken i passet utifrån min puls är coolt och så gillar jag att man inte behöver fukta banden.


Nu ska jag fylla på med mat och sen krypa ner i sängen och återhämta mig inför en ny arbetsdag. 0615 på gymmet it is!

Sov gott!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Karin 22 mars, 2012 at 10:19

  Hej Lovisa!

  Jag följer din blogg sen ett tag, men jag kan ju ha missat den här frågan ändå. Var har du/ni köpt er underbara ”boll-matta”? Just love it! Tack för en bra och positiv blogg! Om jag hade hälften av din energi och livsglädje (eller förmågan att se livet från den ljusa sidan kanske är mer korrekt) skulle jag vara nöjd! 😉

  Vänligen,

  Karin

  [Svara]

 • Svara Julia 23 mars, 2012 at 09:14

  Vilken jättefin familj du har!

  [Svara]

 • Svara britta bloggar 23 mars, 2012 at 11:34

  Åh, det är så härligt att kunna släppa ut barnen!

  [Svara]

 • Svara Lize 23 mars, 2012 at 11:39

  Jättebra blogg:) kör på! Har själv en sådan pulsklocka som jag inte riktigt förstår mig på, kan du inte tipsa/ skriva om pulsträning och hur man tränar med pulsen som hjälpmedel? Hade varit kanon! Ha en skön helg!

  [Svara]

 • Lämna kommentar