Lofsan

Några frågor om Lofsangruppens studio

Hösten är redo för lansering nu känns det som, igår var det upprop i skolan för många skolföräldrar inklusive för oss. Vi på Lofsangruppens studio känner också av detta då vi just nu får många frågor från personer som är sugna på att komma igång med träningen. Jag har samlat ihop några vanliga frågor jag får om vår träningsstudio:

 1. Var ligger Lofsangruppens studio?
Rosenlundsgatan 32B i Stockholm, nära Mariatorget och Södra station. Vi har egen ingång från gatan.
studion

 2. Vem får träna på Lofsangruppens studio?
Du som har bokat tid med en PT hos oss, eller som ska gå på en workshop. Ibland har vi också träningsevent som vi annonserar om, som kan bokas. Det går bra att maila direkt till en PT, du hittar våra personliga tränare med epostuppgifter här. Vi har inget ‘open gym’ där våra klienter kan komma och gå som de vill, utan all träning, i PT-grupp eller individuellt, sker ihop med en PT.

 3. Får bara kvinnor träna hos Lofsangruppens studio?
Nej, alla oavsett om du kallar dig man eller kvinna, eller valfritt, får träna hos oss. Vi har två separata omklädningsrum med dusch, och vid behov kan vi boka omklädningsrummen för enskilt ombyte.

 4. Har ni gruppträning?
Nej, inte som på ett vanligt gym utan vi har små grupper som går att anmäla sig till när de annonseras av våra PT:s. Ibland har vi event för samarbetsparters eller tillfälliga aktiviteter. Vi rekommenderar gärna våra PT-kunder bra gym i närheten att träna på för den som vill gå på klassisk gruppträning.

 5. Vad ingår när man kör PT hos er?
Vi erbjuder lån av handduk och det finns alltid hygienprodukter i duschen, samt hårtork och lotion för den som vill.

Ett tips är att följa oss på Instagram @lofsangruppen och att kika på https://lofsangruppen.se/studio för ytterligare information om vår träningsstudio. Välkommen!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar