Lofsan

My new love!

Vad säger ni om mitt nya träningsredskap?!


Tidigare i veckan sålde jag min älskade mountainbike som inte fått den uppmärksamhet han förtjänar de senaste åren. Han kommer ha det så mycket roligare hos sin nya ägare. Istället köpte jag idag denna Monarkpärla; Karin. Komplett med tatuering och allt. Som ett spjut. Nu ska bara Chariot monteras på därbak sen är det gräbsen och jag som cyklar till förskolan och jobbet. Slut på trängselskatt och parkeringsböter. Mer transportträning åt folket!

När vi ändå var i Sickla för att köpa cykel så åt vi lunch och drack smoothie på Naked Juice Bar. Bästa Baxter sov en stund så vi kunde till och med sitta ner i tio minuter. 🙂


Nu har jag tid för att fixa mina naglar, skönt med en timme på egen hand innan helgen tar slut. När jag kommer hem ska jag verkligen försöka göra iordning hallen för vårskor jackor. Gräbsen har i alla fall officiellt lämnat vinterjackorna och inviger nya hattar idag.


Sixten: hatt HM, kofta och väst från Ralph Lauren (koftan från tjejavdelningen), chinos GAP (tjejavdelningen i storlek 4 år), boots Zara.


Baxter: keps HM, scarf, jeansjacka och boots Zara, Levisjeans.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Sarah 18 mars, 2012 at 20:14

  Jag kan inte se någon bild på ditt nya träningsredskap:(

  [Svara]

  Sarah Reply:

  Nu så! Väldigt fin 🙂

  [Svara]

 • Svara Gunilla Fritz 18 mars, 2012 at 20:54

  Cykla is the shit! 🙂 Vi susar runt lite här och var med tjejerna.

  [Svara]

 • Svara Mamma Emelie 18 mars, 2012 at 20:59

  De är såååå stiliga dina grabbar!! =)

  [Svara]

 • Svara Tove 18 mars, 2012 at 22:11

  Jättefin cykel!! Barnen har så superfina och häftiga kläder. Du har annars en väldigt bra och fin blogg! hälsar en läsare från Finland:)

  [Svara]

 • Svara Lina 19 mars, 2012 at 07:36

  Åh så söta din grabbar är! Sixten är ju verkligen en kopia på dig!
  Fin cykel också förresten 🙂
  Önskar er en fin dag!

  [Svara]

 • Svara SuperSHEro 19 mars, 2012 at 10:30

  Snygg!! Så ska en cykel se ut!

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 19 mars, 2012 at 10:37

  Jag gräver fram cykeln ur garaget i detta nu. under pressäning, bakom ved, med massa lås…phu! Supernice med cykel, fast jag tycker ju att du skulel behållit din mtb!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar