Lofsan

Multimediadag

Idag har jag haft en riktig multimediadag. I förmiddags så var Hannah och jag vid Årstaviken för att fota bilder till en artikel i Metro på måndag. Det var länge sedan jag träffade Hannah senast så vi hade mycket att ta igen. Hon är en lika driven och målinriktad person som jag så det är väldigt roligt att umgås med henne.
 
 I kväll var jag på Rosa Skrot för att filma till min youtubekanal som jag håller på med. Hittills har jag använt youtube som ett sätt att få filmer till bloggen men framöver kommer jag att använda youtube som egen kanal för mina videobloggar. Ni kommer förhoppningsvis att märka stor skillnad och tycka om förändringen. Just mina videobloggar brukar det ni läsare uppskattar allra mest, tillsammans med mina blogginlägg om våra resor och när jag är på Nyhetsmorgon. Håller du med?
 
 


I söndags hängde vi både på Nytorget och i Tengdahlsparken med barnen. Att behöva vara i en lekpark kan vara den största baksidan med att vara förälder. Jag motiverar mig med att bruka gå på café efteråt. En stund till barnen, en stund till mamman.


Sixten var nöjd i alla fall. Kittad i Reima.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Uppochhoppa 7 mars, 2014 at 09:31

  Om int eannat ligger det helt rätt i tiden – video och sök är det som ökar mest på nätet (i investeringstakt) just nu! Så smart drag! Själv är jag lite dålig på att dra igång filmer och titta måste jag erkänna, men jag kanske vänjer mig så småningom. Av samma anledning som jag inte filmar själv + meck med klippning oh grejer. Tiden – tiden! jag gillar att läsa inlägg där jag hör personen i bloggens röst och ton, sådana inlägg uppskattar jag allra mest!

  [Svara]

 • Svara SpringSara 7 mars, 2014 at 09:43

  Mer film åt folket! 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna - Trend o träning 7 mars, 2014 at 15:25

  Det ska bli roligt att se hur dina nya filmer blir. Själv hastar jag alltid in ett klipp här & där när jag är på gymmet. Blir inte lika proffsigt, men som Sofy säger – den där tiden…

  Själv gillar jag mest dina inlägg om familjepusslet & ditt/dina jobb. Du är en stor inspirationskälla för att lyckas i den här branschen.

  [Svara]

 • Svara Jenny 7 mars, 2014 at 17:03

  Jag gillar de inlägg som handlar om hur du disponerar/prioriterar din tid för att få plats med det som är viktigt för dig. Jag tycker att du verkar bra på att skapa just det liv du själv vill ha. Detta är något jag själv kämpar med, svårt med andras förväntningar på mig. Jag förstår intellektuellt att för att hinna med set jag vill så måste jag säga nej åt vissa saker men det är svårt, har bland annat en syster som är långtidssjukskriven och som har svårt att förstå att jag har en egen familj samt ett krävande jobb. Detta blev långt, hoppas du förstår hur jag menar.

  [Svara]

 • Svara Annica 7 mars, 2014 at 22:27

  Härligt erkännande – om lekparker 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar