Lofsan, Träning

Möten möten möten

Eftersom barnen börjar på sin förskola redan nästa vecka behöver jag tydligen ta tag i mina jobbplaner. Kan man inte vara hemma och chilla medan barnen är på förskola? Man måste tydligen jobba?! 😉

Jag vill göra nya saker i vinter, nya utmaningar. Vi får se om saker och ting klaffar. Jag brukar lyckas få projekt i hamn så jag skulle bli förvånad om jag inte skulle lyckas skapa ett yrkesliv precis som jag vill ha det. Jag vill jobba med PT-kunder, jag vill köra gruppträningsklasser, jag vill utbilda nya personliga tränare, jag vill skapa nya träningsprodukter, jag vill sälja. Jag vill jag vill jag vill. Vi får se hur framtiden blir men jag kommer oavsett satsa allt för kunna styra mot mina mål.

Min kompis Alexandra tog hand om gräbsen härhemma medan jag var på ytterligare ett möte, ovärderligt!

Hans kommer hem ikväll och när gräbsen somnat för natten ska jag byta om och jogga ner till Sats Södra Station som är det gym som ligger närmast oss. Jag längtar efter mina intervaller på löpbandet och ett par block styrka på det. Jag brukar rekommendera 15-20 min intervallträning innan styrketräningen för alla som vill förbättra sin kondition och förbränning. Välj en maskin tycker om; löpbandet, roddmaskin, crosstrainer eller kanske ett hopprep och kör en minut så fort du kan, vila 15-30 sekunder innan du kör en minut till. Värm upp 5-10 min innan och upprepa 10 ggr.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara M.H 9 november, 2011 at 18:57

  Många järni i elden,roligt hoppas allt går i lås !
  Glöm inte uppdatera din bostadsort,du är ju söderböna nu 😉
  / Martina

  [Svara]

 • Svara i min lilla lilla värld 9 november, 2011 at 23:14

  Har jag sagt att jag älskar dina mörka bryn? Måste nog ta och färga mina minsann

  [Svara]

 • Svara jojjan 9 november, 2011 at 23:50

  Jag älskar ditt driv! Ingenting är omöjligt i din värld! Jag börjar jobba på måndag efter 14 måbaders föräldraledighet. Det ska bli superkul men separationsångesten börjar smyga sig på…

  [Svara]

 • Svara kornelia - mamma till Nea 10 november, 2011 at 00:29

  barnvakter är ovärderliga! Hoppas allt går i lås.
  kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar