Lofsan

Mot Tylösand

Vi har haft en fantastisk vecka här i området kring Ystad. Vi bytte boende med några bekanta till oss som bor i ett jättevackert hus i Svarte utanför Ystad. De har fått en Stockholmsvecka och bott i vår lägenhet på Mariatorget med museum, Skansen och utflykter och vi har fått en Skånevecka med milslånga stränder, cykelutflykter och caféer runt om i Skåne. När man semestrar med barn är det grymt att kunna bo i ett riktigt hem med kök och allt man behöver jämfört med att bo på hotell. Vi har redan bestämt att vi gör likadant byte med denna familj nästa sommar, så nöjda är vi. Att byta boende är grymt!

Nu ska vi åka lite västerut och upp till Tylösand via Skäret. Vi checkar in på Hotell Tylösand till imorgon, tränar lite, badar på stranden och hänger i deras spa innan vi sen åker vidare på vår roadtrip. Nästa stopp är Växjö där vi gör ett nytt byte med Betty som driver gymmet The B-Room, för er som är insatta i träningsvärlden. Jag har inte varit så mycket i Småland och ser fram emot utflykter till Öland, High Chaparall, Kosta Boda och så har vi lovat barnen att se Dumma Mig 2 på bio. Av bilderna jag sett på Bettys hus och läget precis vid en å har jag höga förväntningar på den kommande veckan. Det blir ju vad man gör det till men det är lättare när förutsättningarna är goda. 🙂

Nu vankas tårta och jordgubbssaft på Flickorna Lundgren på Skäret!


Jag köpte två så fina strandklänningar i New York. Jag är egentligen ingen klänningtjej, jag känner mig mer bekväm i kjol men denna blåa och den vita med stor segelbåt som jag hade häromdagen är två favoriter nu. Dessa är från Ralph Lauren. Vi hängde på Sandhammaren hela dagen igår och trots att jag smörjde med 30 så brände jag mig lite på ryggen.


Hans fick äntligen sitt älskade Olof Viktors-besök igår efter en heldag på Sandhammaren. Fikat är egentligen inget speciellt men det är en väldigt mysig utflykt och trädgården är så fin.


Det är underbart att ha semester med denna här. Dagarna kommer och går, vi sover länge på morgnarna, äter sena middagar vid midnatt och pratar om livet.


Sixten är väldigt nöjd med att ha sommarlov. Superoptimisten tycker att allting alltid är fantastiskt och älskar livet. Allt är tummen upp och även en chokladboll är värd att lyftas och uppmärksammas.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Karin 8 juli, 2013 at 11:48

  Appropå att fika, sätt ner killarna i vagnen och ta en ljuvlig kvällspromenad till Riccardos i Möllegård. Ät en glass eller njut bara av omgivningarna.
  Njut av stranden. Skulle ni vilja ha ett lite lugnare läge? Välj i så fall tjuvahålan eller handikappbadet, ett stenkast från Tylösand.

  [Svara]

 • Svara Frida 8 juli, 2013 at 13:23

  När ni är i Småland MÅSTE ni åka till Astrid Lindgrens värld. Det är SÅÅ bra! High C skulle jas däremot hoppa över…

  [Svara]

 • Svara Erika 8 juli, 2013 at 13:41

  Åh, det låter verkligen helt underbart! Och vad smart att kunna byta boende sådär. Perfekt att ha tillgång till ett helt hem med alla grejer 🙂

  [Svara]

 • Svara tinajo 8 juli, 2013 at 14:11

  Smart att byta bostad så där! 🙂

  [Svara]

 • Svara Emelie H 8 juli, 2013 at 17:43

  Har ni varit på café lilla ro (lillaro.nu) utanför vejbystrand i Skåne? Annars får ni besöka det för Hans skull nästa gång ni är i krokarna! Supermysig trädgård med flera olika ”rum”.

  [Svara]

 • Svara Anna . P 9 juli, 2013 at 06:49

  Åhh, håller helt med Karin här ovan, ni måste ta en glass på Riccardos! Själv missar jag aldrig en glass där när jag är i Halmstad…

  Jag satt och tittade lite på dina videos och du använder dig ibland av en pilatesboll. Jag gillar pilatesbollar och skulle vilja ha en hemma. Men hur ska jag tänka när det gäller storleken på bollen? Den finns ju i olika diametrar…

  Hoppas ni får en fortsatt trevlig semester! 🙂

  [Svara]

 • Svara saras träningsblogg 9 juli, 2013 at 10:54

  Va underbart det är med semester 😀

  [Svara]

 • Svara Träningsglädje 9 juli, 2013 at 20:18

  smarta byten – och att byta med bekanta är nog en riktigt bra kombo. kan ju kännas som ett för stort steg att byta med totalt okända även om det förmodligen funkar riktigt fint det med…

  [Svara]

 • Lämna kommentar