Lofsan

Mot Tandådalen

Det tar alltid några timmar mer än vad jag tror när vi ska iväg men nu är vi på väg ut ur stan. Vi har hemgjorda hamburgare med oss att äta på en gräsplätt på vägen, jag är ingen vägkrogs- eller McDonaldsfan.


Jag har alltid varit uppe i svenska fjällen varje sommar, även innan jag fick barn. Vandra, tälta och paddla forskajak är jätteroligt men nu får vi anpassa oss efter små gräbs så då gör vi bara dagsturer och håller oss nära civilisationen. Ett lagom projekt är att ta liften så högt som möjligt och sedan gå en led neråt. Sixten var 11 månader när vi gick hela Åreskutan ner och jag var gravid med Baxter i sjunde månaden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Elmina Saksi 31 juli, 2011 at 11:17

    Det är så mycket bättre att ta med egen mat på resa, inte bara av hälsomässiga, vår Sixten som i vanliga fall äter som en häst äter aldrig på vägkrogar, det är för mycket att titta på! Så det slutar alltid med att en av oss jagar honom och den andra kastar i sig mat för att avlösa den andra.

    Från och med nu blir det matsäck!

    [Svara]

    lofsan Reply:

    Det säger en hel del om kvaliteten på maten. 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar