Lofsan

Mot storstan

Köer hela vägen från Tandådalen ner till Sälen by, helt overkligt. Vi trodde att det var någon bilolycka vid Högis men det var bara Stockholmarna som ska hem samtidigt.

Den minsta och den största i baksätet sover medan Sixten sitter och filurar ut genom fönstret. Vi åker över Gävle på vägen hem också, bäst väg och bra ställen att stanna på när man åker bil med barn. Baxter är, underdrivet, inte så förtjust i att åka bil så vi kör så långt vi kan medan han är nöjd. När vi ska åka upp till Åre vecka 10 har vi bokat tågbiljetter istället. Lite mer att bära på men mysigare. Matsäck, pyssellåda och att man kan gå fritt ger pluspoäng till tåg som resesätt. Jag har aldrig flugit till Östersund men det kanske är ett alternativ också. Fast då behöver man ju hyra bil.


Agnes gjorde fantastiska semlor som matglada Baxter älskade!


Två gigantiska resväskor, 100 och 130 liter vardera tillsammans med Chariot CX2 i bakluckan. Grym vagn som blir så platt ihopfälld.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Emma Karlsson 5 februari, 2012 at 14:45

  Vi kör med så långt vi hinner innan Gabriel tröttnar, ofta kör vi fm, när han sover och sen stannar för mat när han vaknar. Förra gången vi körde från Blekinge skrek han mellan Jönköping och Linköping, drygt 15 mil. Kör försiktigt!

  [Svara]

 • Svara Hans 5 februari, 2012 at 21:12

  Det var också VÄLDIGT snyggt packat. Skickligt.

  [Svara]

 • Svara cocktail dresses champagne color 12 december, 2013 at 13:58

  Thank you for the great information in your article. I feel I will come away a little wiser from the content you’ve written here. I am saving this article to my favorites for further study.

  [Svara]

 • Lämna kommentar