Lofsan

Mot Stockholm

Nu sitter vi på tåget hem mot Stockholm igen. Vi hann med ett tidigare tåg och slipper ”landa” vid midnatt, skönt eftersom jag ska flyga upp till Umeå några timmar senare. Jag tänker nog ta en taxi hem från centralen så att jag slipper ta tunnelbanan med stora resväskan. Sen hemma blir det snabba tvättar i maskinen och ner med träningskläderna i väskan igen. Jag hoppas på fint väder uppe på Holmön så vi får en bra avslutning på Hälsocamp.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Petra Andersson 29 maj, 2012 at 20:58

  Hej Louise! Jag följer din blogg dagligen och inspireras även om jag inte alltid hinner med dina övningar! Nu till en fråga: vet du om det finns några biljetter kvar till Gladiatorerna och hur man i så fall får tag på dem?

  [Svara]

 • Svara BAMBI 30 maj, 2012 at 05:51

  Hej Lovisa! Hoppas att allt är bra med dig 🙂 Jag har utmanat dig i min blogg med 10 intressanta och smarta frågor. Hoppas att du vill vara med men känn inget tvång 🙂

  KRAM

  [Svara]

 • Svara Jessica- Skåning i Australien med hjärtat i Tyskland 30 maj, 2012 at 05:57

  Hon heter ju inte Louise… Hej Lovisa! Ville bara säga att jag gillar din blogg väldigt mycket! Tråkig kommentar kanske, men dagens sanning! Kram!

  [Svara]

 • Svara Monia - mamma till Tuvalie 30 maj, 2012 at 07:41

  vem vann tävlingen? 🙂

  [Svara]

 • Svara Petra 30 maj, 2012 at 19:52

  Haha, ja klart hon heter Lovisa, hjärnsläpp! Hade ju egentligen tänkt skriva Lofsan så där sket det sig lite med namnet 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar