Lofsan

Mot Skåne

Nu är bilen packad med väskor, bilbarnstolar och den här familjen är redo att åka på roadtrip. Vi ska reka några platser inför mina kommande uppdrag nere i Skåne. På torsdag föreläser jag i Malmö på ett företag och på kvällen kör jag ett löpcoachningpass i Västra Hamnen med samma företag till exempel. Jag vill köra en inspirationshelg i Skåne också men jag vill hitta den perfekta platsen att vara på så vi ska kolla vilka hotell som kan vara aktuella. Jag lovar att säga till när jag vet mer så att ni kan anmäla er.
 
 Först ut att besökas är Grand Hotell i Mölle!


Många frågar om mina byxor, de är från Gina. Skor och jacka är från Gstar och glajjorna är från Synsam/RayBan.


Sixten och Baxter är övertygade om att vi ska åka till New York. Snopet att hamna i Mölle då. Deras outfits: skor Stadium, byxor HM, jackor Ralph Lauren, scarves Zara, kepsar Molo, glasögon Synsam/RayBan. Väskorna är favoriter från Skiphop.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Sofie 17 april, 2014 at 10:18

  Hej!

  Tänkte hör med dig om bra skotips inför löpning utomhus. Jag tränar idag ca 4 gånger i veckan, crossfit blandat med styrketräning på gym. Kör oftast lite uppvärmning på löpband (tabata) innan jag gymmar. Nu är jag sugen på att springa lite utomhus. Både i spår och på asfalt. Bruka rinte ha några problem med att byta underlag. Har ett neutralt löpsteg.

  Tycker det är knepigt att veta om jag ska satsa på en lättviktsko eller inte. Kommer förmodligen inte såronga några längre sträckor. Runt 5 -7 km bör jag snitta tänker jag.

  Har du några bra tips på löparskor som du tror passar mig?

  Vänligen

  Sofie

  [Svara]

 • Svara Emma 17 april, 2014 at 10:45

  Du är så välkommen till Skåne! Ser fram emot att höra mer om inspirationshelgen här nere! Hör av dig om du vill ha tips på ställen;)

  Emma

  [Svara]

 • Svara Paula 17 april, 2014 at 11:23

  Lätt coolaste killarna i stan!

  [Svara]

 • Svara Anna 17 april, 2014 at 13:38

  Precis vad jag tänkte! Coolaste killarna! Kul att de vill klä sig det mamma vill

  [Svara]

 • Svara Anna Jansson 17 april, 2014 at 17:01

  Coolaste grabbarna i stan!

  [Svara]

 • Svara Sofia - Strawberry Dreams 17 april, 2014 at 20:42

  Coola gräbs! Hoppas ni får en härlig tripp till Skåne!

  [Svara]

 • Svara Linda Assarsson 17 april, 2014 at 22:48

  Vilka grymma byxor 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar