Lofsan

Mot Playitas

 Det känns ju väldigt konstigt att åka tillbaka till Arlanda idag när vi var där senast i onsdags. Vi åker till Playitas imorgon bitti och bestämde oss för att bo över på Arlanda i natt så det blir en behagligare resdag för oss alla.
 
 Den kommande veckan ska vi hänga på det galet stora träningshotellet Playitas på Fuerteventura. Researrangör är tidningen Topphälsa, precis som när jag var där för ett år sedan. Jag åker dit tillsammans med klädföretaget Röhnisch som jag har samarbetat med i flera år nu. Min roll denna vecka är att bjuda resenärerna på upplägg från vår löparskola Röhnisch Success. En av kvällarna kommer jag också att föreläsa tillsammans med Röhnisch om olika typer av mål.
 
 Playitas är ett väldigt familjevänligt hotell som passar både vuxna och barn, Hans ser fram emot att cykla och simma och jag längtar efter gymmet. Sixten och Baxter är taggade på poolen och barnklubben!
 
 


Vi åker pendel till Arlanda, så spännande tycker vi. Kolla Sixtens nya Nikeys från New York!


I handbagaget till flygplanet har vi med överraskningar till gräbsen: nya spännande dinosaurieböcker från Lisa Bjärbo och en pysselbok med klistermärken. Pusslet blir perfekt eftermiddagssysselsättning på hotellrummet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Mari 9 november, 2014 at 20:36

    Ha så kul =)

    [Svara]

  • Lämna kommentar