Lofsan

Mot playitas

Playitas är ett ställe som jag alltid längtar tillbaka till så fort jag åker därifrån. För fjärde året på raken får jag åka hit tillsammans med Topphälsa magazine och Apollo sports sverige – och jag tröttnar aldrig!
 
 Imorgon bitti åker vi, hela familjen, för höstlov och träningsresa på ett av världens bästa sporthotell!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Eva Svärd 7 november, 2016 at 12:05

  Vilken härlig höstresa! Gillar att ni startar semestern med att starta den ett dygn innan. Härligt! KRAM

  [Svara]

 • Svara Lena & Karin 7 november, 2016 at 19:21

  Härligt, då ses vi snart!

  [Svara]

 • Svara Jennifer 9 november, 2016 at 20:28

  Puh! Körde nyss ditt tre minuterspass med ellos. Gick till gym 3-5 ggr i veckan innan barnen så tänkte att tre minuter de fixar jag lätt. Puh, de var ansträngande!! Och lätt något jag kan lägga in dagligen. Så nu kör vi!

  [Svara]

 • Lämna kommentar