Lofsan

Mot Norrköping

Åh vad härligt med helg på ingång! Här i Stockholm ska det vara varmt och soligt hela helgen, jag älskart!
 
 Hans och jag har en grym helg inbokad med två restaurangbesök, en teaterföreställning och och hotellnatt på agendan. Vi behöver verkligen två dagar tillsammans och vi har så mycket att både fira och prata igenom strategier för.
 
 Men innan vi checkar ut för helg så ska jag först ha ett möte med TV4 och sedan ska jag ta tåget till Norrköping och Stadiums huvudkontor. Jag ska köra ett lunchpass med 30 personer från Stadiumgänget och en kortare föreläsning om att sätta olika typer av mål med sin träning och strategier för att också nå dom. En riktigt kul och inspirerande fredag med utmanande innehåll med andra ord!
 
 


Människokläder på idag för en gångs skull. Vet ni hur mycket det kryper i Hans fingrar gällande Sixtens tågbana? Vi har inte hjärta att plocka undan den när Sixten lagt ner sin själ i konstruktionen som går över hela vardagsrumsgolvet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Helena 16 maj, 2014 at 10:50

  Välkommen till oss! Själv sitter jag i bilen på väg ner till GöteborgsVarvet när du är här så missar tyvärr ditt pass :(. Hoppas vi gör ett bra intryck så kanske det blir fler chanser 😉

  [Svara]

 • Svara Ingela 17 maj, 2014 at 10:36

  Vill bara tala om att ditt inlägg i måndags, om hur viktig träningen är för att vara stolt över sig själv och våga ta plats, gjorde mig glad. Det är så sant. Inte bara för att vi blir starkare, snyggare och allt sånt, men även för att det är jäkligt jobbigt och kräver mycket självdisciplin. Heja, heja alla starka tränande människor!

  [Svara]

 • Lämna kommentar