Lofsan

Mot New York

Hans och jag beslutade oss igår för att åka till USA trots de senaste dygnens stormkaos. Vi har vägt för- och nackdelar och gjort en liten riskanalys. Vi har pratat med kompisar på Manhattan, bokat om hotellet och ordnat transport från flygplatsen. Mentalt har jag fått jobba med min inställning till resan och sänka mina förväntningar för hur resan kan bli. Jag är mån om att alltid se positivt på saker och alltid göra mitt bästa för att skapa min egen lycka. New York är min favoritplats på jorden, oavsett 30 grader varmt, snöstorm eller översvämning. New York har alltid samma värde. 🙂

Vi har haft våra vänner Karin och Henrik som gäster över natten och som hjälp med barnen till min mamma flyttar in över helgen. Världens bästa vänner!

Hans och jag sitter nu på planet mot Oslo efter en frukost i loungen på Arlanda. Vi mellanlandar på vägen innan vi flyger över Atlanten.

Nu åker vi! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Annso 1 november, 2012 at 09:16

  Ha en härlig resa! Snygg lugg. Kram

  [Svara]

 • Svara Ann-Sofie 1 november, 2012 at 09:21

  Så mysigt och vad roligt att ni kommer iväg, önskar er en trevlig resa och hoppas på en massa inspirerande bilder!

  [Svara]

 • Svara Cecilia 1 november, 2012 at 09:43

  Hoppas ni får det underbart!

  [Svara]

 • Svara Sandra 1 november, 2012 at 09:56

  Bra beslut! Njut i massor hur det än blir. Och glöm inte dokumentera shoppingen :)! Vill se allt och vill bli så avundsjuk! Kram!

  [Svara]

 • Lämna kommentar