Lofsan

Mot New York!

Jippi! Nu sitter Hans och jag på Arlanda Express och väntar på att tåget ska gå. Förutom att mitt ESTA (inresetillstånd) gått ut och jag måste förnya det på Arlanda så har nog allt gått smidigt hittills. Sixten och Baxter är så taggade på några dagar med sina favoriter och idag ska deras moster Elin hämta på förskolan, det är mycket högtidligt tycker dom. Gräbsen har fått önska sig presenter från New York; Flo och Ramone från Cars står högst upp på listan, Spindelmannenkinderägg är poppis och Sixten säger att Baxter vill ha en Blixten McQueen-pyjamas och han själv en Spidermanpyjamas.

Jag har lite resfeber som jag brukar få och somnade sent, närmare 01 och vaknade redan klockan 05. Jag passade på att köra ett 20 minuter träningspass i vardagsrummet i väntan på att väckarklockan skulle ringa. 8 timmar på ett flygplan och sedan jetlag på de hanteras bäst med träning före och efter för mig. Och hellre korta pass som blir av än långa pass som blir avbokade. 🙂

När vi kommer fram till Arlanda och checkat in ska vi äta frukost i SAS lounge. När vi gör såna här långa resor eller flyger med barnen så är det grymt att Hans har guldkort så att vi kan äta bra, låta barnen leka i lekrummet eller kolla på film och vila lite. Att vara på en flygplats kan ju annars vara ett stort stressmoment och jag vill gärna starta resan mentalt redan kvällen innan med god mat och lite lyx så att även resan blir en njutning och inte bara transport. Jag kommer att instagramma mer än att blogga under resan tror jag så följ mig på instagram @lofsans om du vill ha lite uppdateringar. Hans heter @reindeerman och har märklig humor.


Dagens mamma: jeans, skor och jacka från Gstar, den vita toppen finns hos Klädfabriken. Älskar kabinväskan från Tumi.


Haha, jag som egentligen är världens morgontröttaste människa hemmatränade klockan 05 imorse. Jag körde en pyramid med övningar från 60 till 10 till 60 repetitioner.


Baxter, världens skönaste kille. Han väljer outfit själv: ”hästskorna”, ”hästjackan”, ”fotbollsbyxor” och ”hatten, mamma, hatten!”

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Vivi 12 juni, 2013 at 08:30

  Hej, hej!
  Vill bara tipsa om ett par toppen restauranger som vi hittade när vi var där i maj.
  Buddakan helt suverän asiatisk inspirerad avsmakningsmeny, och goda drinkar. Ligger på 9th ave och W 16th street.
  Den andra är Burger & Barrel som har blivit utsedda till NYC’s bästa hamburgare ett antal gånger, mysig atmosfär och bra musik och även annan mat än burgare, även vinlistan var bra. Ligger på Houston alldeles vid Mercer St.
  Oavsett om ni väljer att testa hoppas jag att ni får en toppen resa i den överlägset bästa stan för city weekends!

  [Svara]

 • Svara Paula 12 juni, 2013 at 09:59

  Ha en fantastisk resa!

  [Svara]

 • Svara Karin FitnessochHälsa 12 juni, 2013 at 15:45

  Ha så kul i New York och njut!!! 🙂
  Imponerad av ditt tidiga träningspass i morse. Du måste verkligen ha haft resfeber!

  Kram

  [Svara]

 • Svara Em - mamma på NZ, på besök i Sverige! 12 juni, 2013 at 18:41

  Baxter – vilken liten sötnos! Vår kille här hemma gillar också att välja kläder själv, med blandade resultat 😉 Strongt av dej att träna så tidigt – det är helt klart den bästa starten när man ska flyga långt. Ha en härlig resa!

  [Svara]

 • Svara Ingrid 12 juni, 2013 at 19:55

  Jag gillar Hans märkliga humor, förstår den preciiis 🙂
  Störtskön Baxter btw

  [Svara]

 • Svara Marit 16 juni, 2013 at 19:00

  Hej!
  Jag vill bara veta vad du har för storlek på jeans?

  [Svara]

 • Lämna kommentar