Lofsan

Mot Malmö

Nu är dagen som jag har längtat så länge efter äntligen här! Idag ska jag få träffa lilla Noah för första gången.

Vi är ett häng tjejer som har varit kompisar sedan vi varit små. Vi är uppvuxna i olika delar av landet men på gymnasiet bodde vi tillsammans i Nyköping på internat. Vi hade så galet roliga år där och även om våra liv har tagit helt olika riktningar är vi fortfarande samma tjejer. Jag var först med att få barn men de andra tjejerna börjar komma ikapp med både första och andra barnet.

Anna (som är den som kallar mig för Lofsan eller Lofsis från allra första början) bor i Dubai sedan några år tillbaka men då och då får vi fint besök av henne och hennes familj som nu är utökad med älskade lilla Noah. Det är första gången vi träffas och jag är till och med lite pirrig i magen.

För exakt 10 år sedan tog vi studenten, tänk om vi visste då hur våra liv skulle se ut 10 år senare. Nästa år fyller vi 30(!) helt galet! För 5 år sedan hade jag ingen aning om hur jag ville ha mitt liv. Nu har jag både en 1-årsplan, 3-årsplan och 5-årsplan. Det har hänt saker sen vi gick i gymnasiet. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara tinajo 6 juli, 2013 at 10:05

  Vad roligt, den sortens vänner är fint att ha! 🙂

  [Svara]

 • Svara Bea 6 juli, 2013 at 10:17

  Vad kul! Hälsa Anna! Vad gör hon i Dubai 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 6 juli, 2013 at 14:55

  Härligt att träffa goa vänner! Vansinnigt snygga sandaler har du också, vart har du köpt dom? ?

  [Svara]

 • Lämna kommentar