Lofsan

Mot Grekland och Kipriotis Maris

Nu är äntligen dagen här då hela familjen ska åka på en efterlängtad resa till Grekland!

Vi ska bo på familjehotellet Kipriotis Maris som ligger på Kos. Hotellet är nyrenoverat har jag förstått det som, i alla fall vissa delar och gymmet är inte riktigt klart än så vi får låna grannhotellets gym så länge. Vi har bokat två stycken juniorsviter precis bredvid poolen, vi vill minimera alla projekt vi inte behöver. Kånka luftmadrasser nerför trappor och sånt, och matlagning, vi kör all inclusive den här resan. En riktig solstolssemester med andra ord!

Vi reser för fjärde gången på raken charter tillsammans med Apollo, med flyg från Arlanda. Vi fick åka ut extra tidigt till flygplatsen idag pga ”Det man inte har i huvudet….” för att hämta Sixtens pass som jag glömde på flyget i fredags när vi landade från Marbella. Men som tur var fick vi tillbaka passet!

Nu ser vi fram emot en Greklandsvecka tillsammans hela familjen med barnklubb, simskola, träning och massa solstolshäng!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Frida 17 maj, 2015 at 00:00

  Hej! Jag har köpt stora löparboken för kvinnor och kommer köra igång enligt ert program när min bebis är kring 6 månader (nu 2 mån) om allt känns bra. Jag undrar om jag redan nu kan köra igång med styrkeövningar till pass 2 eller om det är för tidigt? Mvh Frida

  [Svara]

 • Svara Erica 17 maj, 2015 at 01:15

  Skönt med en riktig semester med bara lata dagar, träning och god mat. Hoppas ni får det skönt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar