Lofsan

Mot Arlanda

God morgon! Här är det en tjej med lite resfeber som skriver. Jag tycker alltid att det är lite jobbigt precis innan en resa, jag sover dåligt och måste skriva listor för att vara säker på att inte glömma saker. Jag har tyvärr ett lite dåligt register när det gäller resor och viktiga saker;

Jag har åkt till Arlanda och försökt flyga till Geneve utan pass.

Jag har tappat bort två mobiltelefoner på flygplan.

Jag har åkt till USA och Mexico och glömt plånboken hemma.

Som en bra start på denna vecka tappade jag mitt VISA-kort igår när jag var ute och sprang. Allting går ju att lösa men det blir så mycket extraarbete när jag inte har huvudet med mig. 🙂

Nu är i alla fall den stora resväskan packad med den lilla resväskan inuti. Väskorna ekar lite, precis som det ska vara när man åker till New York. Det gäller att packa smart i olika tänkbara outfits när man vill ha så lite som möjligt med sig och så tom väska som det går.

Nu är jag på väg till Arlanda och ska träffa Ida vid gaten. Vi har en del jobb att göra på flyget så 8 timmar i en stol kommer att gå fort. Vi landar på Newark vid 14-tiden så vi hinner njuta av en ordentlig kväll och seneftermiddag på Manhattan redan idag.


Dagens reseoutfit. Det är många som frågat om mina favoritbyxor; de finns på Gina.


Vi låg och kollade på Orange is the new black till 01 i natt. Det syns på mina ögon att klockan ringde 06 i morse.


Det var mysigt att gå till förskolan hela familjen imorse. Sixten och Baxter har lämnat en beställning på leksaker de önskar sig från USA. Bland annat en ”Ninja Turtles-raket” och en ”helikopter med fjärrkontroll”.


Jag har aldrig varit ifrån Hans och barnen 8 dygn. 7 dygn är det längsta från i november när jag var på Playitas. Det känns lite pirrigt och nervöst men nyttigt för mig. Jag vet att i början av augusti när vi har varit lediga hela sommaren kommer vi att vara rätt färdiga med varandra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Charlotte 9 juni, 2014 at 14:18

  Trevlig resa till dig och Ida! Ska bli spännande att följa er på bloggarna och IG 🙂 Fly safe!

  [Svara]

 • Svara Ingrid Paulsson 9 juni, 2014 at 18:53

  Alltså den sista bilden, hur go?!?! 🙂 Trevlig resa, låter riktigt kul

  [Svara]

 • Svara Aniika 9 juni, 2014 at 19:06

  Ha en härlig resa! Själv njuter jag just nu av USA:s västkust.

  [Svara]

 • Svara Mari 10 juni, 2014 at 21:28

  Hoppas ni har skoj =)

  [Svara]

 • Lämna kommentar