Lofsan

Mot Arlanda!

Det känns så märkligt att allra helst vilja ligga i fosterställning i sängen och äta glass när jag är på väg till Arlanda. Värsta grymma London-helgen väntar och jag känner mig som en bomullstuss med lock för öronen och svullna bihålor. Jag var ju sjuk både i höstas när vi var i Marbella, i början av vintern när vi hade tjejhelg i New York och så nu denna helg. Innan jag fick barn var jag sjuk betydligt mer sällan än nu för tiden men ändå är jag hellre sjuk 10 gånger om i fall det innebär att barnen håller sig friska. Jag har faktiskt lämnat alla träningskläder hemma och kör på människokläder resten av helgen. Då slipper jag känna mig stressad av att hinna bli frisk innan söndag. Istället ska jag fokusera på god mat, shopping, massa promenader i fantastisk stad och kvalitetstid tillsammans med Hans. Jag har ganska mycket jobb att göra också så även om Hans är ledig först på lördag så ska jag fylla mina Londondagar med kvalitet.
 
 


Det är sällan ni ser mig i människokläder, i bland händer det.


7 grader varmt i London så vårjackan från Gstar åker fram.


Jag älskar min nya väska från Diesel. Sjukt opraktisk i vardagen men perfekt för en Londonhelg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Träningsglädje 23 januari, 2014 at 10:30

  Krya på dig – och hoppas du får fina dagar i London ändå!!

  [Svara]

 • Svara Anna 23 januari, 2014 at 13:42

  Ha en härligt helg i London! Njut i massor. Krya på dig!
  Grymt snygga leggings/tights!

  [Svara]

 • Svara Kristina 23 januari, 2014 at 20:05

  Hej.
  Vilket hotell har ni valt att bo på?
  Vi funderar på att åka till London men vet ej vilket hotell vi ska välja. Mvh. Kristina

  [Svara]

  Hans Reply:

  Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel, Covent Garden.

  [Svara]

 • Lämna kommentar