Lofsan

Mot Åre

Nu rullar hela familjen i fullpackad bil mot Åre. När man ska köra en multisporttävling som jag ska på lördag så behövs det rätt mycket grejer. Man kan hyra cykel och kanot på plats men för mig som är en liten tjej så finns det få riktigt vassa mountainbikes i min storlek på marknaden och på hyresmarknaden är mountainbikes i min storlek med bra komponenter nästan obefintliga. Är man ovan kanotist så kan man till och med köra en multisporttävling i en riktigt stabil havskajak men om man har paddlat en del och vill ha en snabbare kanot så är det svårare att få tag på hyresvarianter.
 
 Jag har inte kvar min kanot från när jag tävlade i paddling så jag har lånat min bästa kompis Karins tävlingskanot. Vi har tränat och tävlat mycket ihop och har många SM-medaljer tillsammans. Jag har inte paddlat mycket senaste 10 åren men det sitter i ryggmärgen för mig. Uppe i Åre på tävlingen så är det löpningen som kommer att vara jobbigast och cyklingen som kommer att vara svårast.
 
 Nu ser vi först fram emot en träningsvecka uppe i Åre för att träna på banan och förbereda oss!


Jag har tre företag som hjälper mig med min satsning till Åre Extreme i år. Cykelaffären Bikester sponsrar mig med en riktigt grym mountainbike från Votec och all utrustning som behövs för cykelsträckan med skor, hjälm och reservdelar till cykeln. Bikester är en del av Addnature som är min favoritbutik när det gäller friluftsprodukter.


Citat från Hans när vi skulle packa kanoten: Jaha, har du en kondom till kanoten. 🙂 Hans har med sig sin cyklocross till Åre och har planer på att cykla till Norge.


Mitt Åre-crew.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Träningsglädje 22 juni, 2014 at 13:10

  snyggaste bilarna är de som är packade med cyklar utanpå! 🙂

  [Svara]

 • Svara Mari 22 juni, 2014 at 19:04

  =) Kör hårt nu. Lycka till!!

  [Svara]

 • Svara Louise 22 juni, 2014 at 22:30

  Lycka till! Var uppe på Skutan idag och då var den täckt med snö 🙂

  [Svara]

 • Svara Alexandra 23 juni, 2014 at 19:37

  Härligt, vad roligt! Det där vill jag också göra någon gång 🙂 Stort lycka till!

  [Svara]

 • Lämna kommentar