Lofsan

Mot Alperna

Det här blogginlägget kommer direkt från Arlanda där vi väntar på att få boarda vårt plan som flyger ner till Salzburg. Den kommande veckan anordnar jag tillsammans med STS Alpresor en träningsresa i Badgastein. Även om vi kommer att vara utomhus väldigt mycket så är det inte en renodlad löparvecka utan vi kommer att vandra mycket, styrketräna och göra en del tester förutom några utmanande backlöpningspass i terräng. Jag har aldrig varit i Alperna när det inte är vinter så det känns väldigt spännande. På bilderna ser det fantastiskt ut.
 
 En av dagarna ska vi åka till Venedig med buss. Jag som inte ens varit i Italien, supercoolt!
 
 Vi har sovit på Arlanda i natt eftersom flyget går klockan 07. Vi checkade in på hotellet vid midnatt eftersom vi skulle göra överlämning till min mamma som ska ta hand om barnen. Trots att vi sovit typ fyra timmar så är det ju aldrig svårt att gå upp på morgonen när man ska resa. Men jag kommer garanterat att somna redan innan planet lyfter!
 


Jag har redan börjat få träningsvärk av mitt styrkepass igår. Jag ska köra ett program med 4 olika styrkepass framöver, fram till Thailand i slutet av november. Första passet är ett ryggpass med mycket biceps också. Det är mer klassiskt upplägg för ökad muskelmassa än förra vinterns styrkelyftarperiod som jag körde.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Elin & Loe 19 september, 2015 at 10:31

  Åh, Bad Gastein är ju helt underbart! Vi var där i somras under vår roadtrip och blev fullständigt förälskade i denna häftiga ort. Likaså i Venedig! Hoppas att det blir en superlyckad träningsresa 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna Haeggman 19 september, 2015 at 18:59

  Åh kommer vi få ta del av dina styrkepass?? Älskar dina färdiga program, tips och ideér!!

  Trevlig resa!!

  Mvh Anna

  [Svara]

 • Svara Bintan 19 september, 2015 at 20:48

  låter toppen! Ha det så kul 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar