Lofsan

Mors dag

Världens bästa små gräbs firade sin mamma med att besöka sin mormor ikväll och skickade i väg sina föräldrar på tapasmiddag i Hammarby sjöstad. Skickligt! De behövde lite stöd från mig för att planera, genomföra och slutföra projektet men det är ju tanken som räknas. Heja mig liksom. 🙂

Vi har annars hängt i parken tillsammans med Clara och hennes tjejs, haft Lego utspritt över hela vardagsrummet och jag har planerat fredagens event där vi ska köra ett löpträningspass a la Andra Andningen. Spännande!

Nu drar vi i gång en ny vecka!


Meningen med mitt liv. Typ så.


Jag invigde mina nya stövlar från Crocs idag. Otippat snygga i krokodilmönster och superlätta.


Lagom ambitiöst med tapas som Morsdagsmiddag.


Baxter har blivit så modig att han vågar gunga i mormors hammock i Järla Sjö nu. Det är stort. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara 19 år och mamma till 27 maj, 2013 at 09:05

    så söta pojkar 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar