Lofsan

Mors dag

Vilken överraskning som väntade här på hotellrummet när jag klev in nu ikväll. Blommor och frukt till mig från Hans. Han är bra på sånt, den där.


Idag har jag haft en mycket lättare dag mentalt och inte alls fått lika mycket stryk. Min starka sida är min snabbhet och smidighet och det har jag verkligen fått användning av. Skönt att få visa vad jag går för.

Nu ligger jag på sängen och vilar lite men jag peppar för en promenad en sväng i det fina vädret. Jag passar på att gå igenom bilder som Hans skickar. Jag har beställt bilder på vad som händer därhemma medan jag är borta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara FIA FIT 27 maj, 2012 at 18:25

  Vilka små sötnosar och vilken blombukett. Härligt!

  PS. Nu är det 18 dagar kvar tills vi ska till Ocean Beach Club på Kreta. Är det så underbart som det ser ut? Något du kan tipsa om innan vi drar? Finns det barnpool? Fattar inte det av Ving-annonsen… DS.

  [Svara]

 • Svara Lina VARDAGSSNYGG.SE 27 maj, 2012 at 19:18

  Utan hybris skulle du inte vara där du är nu:-) Kör hårt, i dag är det din tur!

  Kram Lina

  [Svara]

 • Lämna kommentar