Lofsan

Morgonstund på Hotell Tylösand

Jag bloggar ett inlägg i taget om Hotell Tylösand, finns inte en chans att jag skulle hinna göra allt på en gång. Näst ut är ett morgoninlägg. Agnes och jag delade på ett dubbelrum med singelsängar. Och det var banne mig himmelriket. Tänk att kunna byta sovställning utan att behöva snurra på samma fläck. Det är detaljerna som gör det. 🙂

Frukostutbudet var helt okej. Det bästa var kocken som stod och stekte pannkakor och omeletter mitt ute i restaurangen. Det var också en höjdare att kunna pressa egen apelsinjuice. Jag dricker aldrig juicekoncentrat. Jag saknade möjligheten att blanda en egen yoghurt, med bär, smoothies och pannkakskocken på lördagen (han stekte bara omeletter under helgerna). Dessutom brukar det finnas något sött t.ex. minimuffins eller croissanter på hotellfrukostar men inget sådant på Hotell Tylösand.

Jag tycker att frukosten är dagens bästa måltid och kan äta enorma mängder utan att bli mätt. Den här buffén får plus på kocken men minus på desserten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Louise Kjellberg 8 april, 2011 at 14:15

  Du är så snygg i håret tjejen!

  [Svara]

 • Svara Bella 8 april, 2011 at 17:59

  Ja frukost är mums!

  Ska till New York nästa vecka och vill shoppa lite nya träningskläder. Använder ofta Stadiums märke Soc men det finns ju inte där. Tips på andra märken och bra butiker? Tänkte köpa ett par nya Nike joggingskor oxå.

  Och var finns den bästa butiken med Abercrombie?

  Blir första besöket i New York, längtar! 🙂

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Nike store på 5th avenue är bra. Abercrombie på samma gata är stor men har ofta kö in, åk till South seaport istället. Klart du ska besöka stora Victoria secret på Times square!

  Vi åker om några veckor så nu suktas du! 🙂

  [Svara]

  Bella Reply:

  Ok tack, South Seport kommer vi säkert besöka!

  En till fråga. Vi ska bo på hotell där det finns penty så man kan fixa lite egen mat. Vet du om det finns det någon bra mataffär? Vi bor på 311 West 39th Street.

  [Svara]

  Lofsan - En mammablogg om träning Reply:

  Ingen aning! Det brukar finnas en Duane Read i varje hörn; typ snabblivs. Kolla om det finns en Whole food Market i närheten. Så värt!

 • Svara Womens Dresses 30 september, 2013 at 06:39

  Very nice info and right to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you people have any thoughts on where to employ some professional writers? Thanks

  [Svara]

 • Lämna kommentar