Lofsan

Morgonlöpning på Manhattan

Vi startade dagen med löparskorna på fötterna och styrde benen rakt ner mot Hudson River. Vi sprang längs floden söderut mot Chelsea, Soho och Downtown. Vi ser en del spår från orkanen såsom sandsäckar här och där och en del byggnader vars möbler ligger utanför dörren i väntan på att fukten ska försvinna. Den stora kontrasten är söder om 28:e gatan där allting är mörkt och stängt. Det finns ingen ström och knappt några människor ute. Vi hoppas att strömmen ska komma igång under helgen men fram till dess håller vi oss norr om Chelsea.

8 km morgonlöpning genom ett Manhattan på väg att vakna kan vara det bästa sättet att vakna på. En dusch och en frukost med pannkakor och jordgubbar, omelett och yoghurt med fruktsallad så kan dagen inte starta bättre. 🙂

Vi toppade morgonen med en pedikyr på en skönhetssalong intill hotellet och nu är mina fötter redo för ännu en dag på språng. Hans är i väg på ett möte och jag dricker lemonade, äter iced lemon pound cake och skypar med Sixten och Baxter på Starbucks. 🙂


Asics nimbus 14. Jag uppdaterade mig från 13 idag. Min favorit av dämpade löparskor. Odämpade: Merrell Pace Glove och Lithe Glove.


Det var någon som undrade: jag är 158,5 cm lång. Lite kortare än Hans…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Marie Sjögren 2 november, 2012 at 19:33

  Ha ha jag skrattar goa du, 158 och en 1/2 här gäller det att vara exakt på millimetrarna 🙂
  Kram på dig

  [Svara]

 • Svara Sara 2 november, 2012 at 20:37

  Tack för all inspiration!! Har tränat i många år men med din inspiration har jag börjat träna på ”nytt” sätt. Variation, mer vardagsmotion, tänker med på helheten inkluderat mat och välbefinnande. Sprang för första gången Tjejmilen och är grymt nöjd med mina 53 minuter!! Har även börjat att beundra min nu starka kropp som fött fram 3 barn och jag njuter av att vara 35 år. Tack:))! Önskar er en fortsatt härlig långhelg i NY.

  [Svara]

 • Lämna kommentar