Lofsan

Morgonjobb och Bugaboos PR-byrå

God morgon!

Jag har precis avslutat ett träningspass med en av mina favoritkumder, en tjej som verkligen ger så mycket energi. Love her!

Jag ska hem en sväng till familjen innan vi åker tillbaka till stan. Bugaboos PR-byrå inviger sitt showroom idag så jag har bjudit med en tjej som är minst lila mycket barnvagnsexpert som jag dit. Svtteamet som följer oss tycker att mitt barnvagnsintresse är väldigt spännande och vill följa med och filma. 🙂

Jag tar med mig min Orbit med skateboarden på till Sixten för vi ska åka buss hem sen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Malin & Prinsessan 10 november, 2011 at 09:28

    Hoppas du får en härlig dag gumman och hälsa Johanna så gott! Ville så gärna komma jag med men det blir för långt idag 😉
    Kram snyggis!

    [Svara]

  • Lämna kommentar