Lofsan

Moln och andra fina mönster från Färg & Form

Färg & Form är ett av mina favoritmärken när det gäller barninredning. I deras stora monter på Barn & Baby hade de inrett flera typer av barnrum, så snyggt! Jag vill ha allt. Jag ska inreda Sixten och Baxters rum i den nya lägenheten med en hel del av Färg & Forms produkter, måste bara begränsa mig en aning tror jag.

Molnmönstret skapade Gunila Axén 1967, it´s still going strong! Mina gräbs har varsin molnmössa sedan tidigare och idag fick Baxter en matchande blå mössa med en blå molnmjukisoverall från tjejerna i monter. Så fint! Klädkollektionen är helt ny och finns upp till storlek 80. Perfekt till Baxter!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Åsa 24 oktober, 2011 at 11:51

    vilka jättefina bilder du har lagt upp/Åsa

    [Svara]

  • Lämna kommentar