Lofsan

Mölle

Hans semester är slut och han ska jobba här i Skåne några dagar så vi stannar kvar. Ikväll ska vi bo på Grand Hotel i Mölle bara Hans och jag. Lite surt att det spöregnar bara, vi tänkte åka upp till Kullen nämligen. Förhoppningsvis lättar det upp under dagen.

För övrigt så såg jag ut så här för exakt tre år sedan, också då bodde vi på Grand Hotell i Malmö. Jag gick upp 12 kilo vardera med barnen, med Sixten från 60 till 72 och med Baxter från 52 till 64. Jag hade inte så mycket vätska i kroppen, bara bebis och fett. Jag tror jag vägde två kilo mindre när jag kom hem från BB än när jag åkte dit. Jag tränade hela vägen fram till förlossningen med båda barnen och mådde väldigt bra av det. Mestadels styrketräning med Sixten och spinning och styrka med Baxter. Jag har aldrig kunnat springa när jag har varit gravid, både på grund av fogarna, sammandragningar och svag bäckenbotten men det viktigaste är inte vad man tränar som gravid utan att man tränar. Och att det känns bra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Caroline 30 juli, 2012 at 15:32

  åh, kullen är så vackert!! Var där och klättrade i våras. Fantastiskt ställe men det blir ju självklart vackrare när solen skiner! 🙂

  [Svara]

 • Svara Sommarspring 31 juli, 2012 at 03:13

  Hej! Hur lång tid tog det innan du kom igång med träningen efter graviditeterna? Vad började du med förutom barnvagnspromenader? Jag hade tänkt mig många och långa promenader men har just nu en två veckor gammal son med magknip, trolig kolik och sover bara på mig eller pappan. Jag hoppas ändå på att komma igång lite smått här hemma med träningen framöver, kommer att behöva det. Tack för en mycket bra blogg.

  [Svara]

 • Svara emma 31 juli, 2012 at 17:02

  Hej, och tack för inspirationen du ger i bild, text och videoform för träning och sunt liv.
  Min fråga är hur lång du är?

  Hälsningar
  Emma

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  158cm. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar