Lofsan

Modevisning/pressträff för bl.a. Po.P, Molo, Brio m.fl.

Idag har vi varit på modevisning och pressträff på Kulturhuset för klädmärkena Polarn o. Pyret, Molo, eBBe, Scotch Shrunk och Scotch R’Belle. Brio var också där och visade upp sina nya leksaker och nya färger på befintliga produkter samt två nya barnvagnar.

Dagens Mamma

Nu börjar jag även kunna ha smaljeansen igen...

Dagens Baxter, klädd i Polarn o. Pyret från topp till tå. Morfars present!

Rum för barn var stängt för allmänheten och modevisningen skedde längst in i lokalen. Vi bjöds på en jättefin wrap med lax, dessert och goodiebag. Barn i olika åldrar visade Polarn o. Pyret och de andra märkena. Kläderna var i olika stilar beroende på märke och kollektion. Polarn har ju mycket dagisanpassat medan Molo och serierna från Scotch är mer tuffa och stilsäkra. De påminner en hel del om Zaras barnkollektion. Jag klickade direkt med ett par knallilla chinos och en blårandig tröja med machande byxa med förstärkningar på armbåge och knä från Polarn o. Pyret. Snyggt snyggt snyggt! Scotch-kollektionerna har framförallt kläder för barn från 4 år och uppåt så Sixten får vänta lite på de kläderna. eBBe och Molo däremot hade många snygga plagg redan i bebisstorlek och ryktet går att de kommer att börja säljas på Åhléns City nästa år så då ska jag shoppa loss!

Snälla Ida som bjöd med mig på modevisningen

Ida kollar på snygga barnkläder

Hans och jag samlar på Brios träleksaker till våra barn och gud vad det kliade i fingrarna när jag såg deras nya färger på racerbilarna och de senaste dragleksakerna, bland annat en humla vars vingar rör sig och surrar när barnet drar den efter sig. I like! Sixten fick den stora taxen i julklapp förra året och Baxter önskar sig racerbilen i samma gigantic size i år. Vi får väl se hur generösa föräldrar Baxter har. Brio hade tagit med sig sin allra största bilmodell från Briobutiken. Den är gjord från ett gigantiskt träblock, ganska tung med andra ord och är över en meter i längd. Fatta snygg den skulle ha varit som inredningsdetalj i vårt vardagsrum bredvid Sixtens rosa bil. Det är synd att den inte går att köpa i butik, däremot har det tydligen någon gång varit budgivning på ett exemplar. Budgivningen slutade då på ett femsiffrigt belopp…

Sixten tycker om att kasta bilar...

Brio visar sina nyaste produkter

Brios racerbilar, favoriter!

Årets julklapp enligt Brio

Sixtens favoritleksak finns i nya färger

Julklapp till Sixten?

Dagiströja tillsammans med matchade byxa till Sixten från Polarn o. Pyret

Nytt för nästa år är att man får en tisha med Briotaxen på om man köper en Brio dragleksak!

Vi hade en jättetrevlig stund tillsammans med gulliga Ida som bjöd med mig. Det är trevligt att göra något annorlunda som en modevisning som ett avbrott i vardagen!

Tack Ida!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Erika 23 november, 2010 at 12:46

  Man kan verkligen inte tro att du nyss fött barn! 🙂

  [Svara]

 • Svara Mira 23 november, 2010 at 21:02

  Så fin du är. =) Jag gillar oxå Brios träleksaker! Rejäla, klara fina färger och väldigt snygga!

  Ha en fin kväll, kramis

  [Svara]

 • Lämna kommentar