Lofsan

Mjukstart. Eller inte.

Pjuuh vad det är lätt att vänja sig vid att bara ha en unge att hålla ordning på. Trots att Sixten var hemma hela sommaren hann jag vänja mig snabbt under förra veckan att bara ha Baxter på dagarna. Idag har Sixtens förskola planeringsdag så istället för att svänga av mot förskolan gick vi raka vägen till Sats Odenplan. Jippi säger Sixten. Han är som han vore hemma och bara går in helt cool. I och för sig har han varit på MiniSats Odenplan sedan han var fyra månader och det är fortfarande samma duktiga personal varje dag. Kvalitetssäkring med andra ord.


Baxter är fortfarande pipig och sover galet dåligt på nätterna (och dagarna) men så fick Hans fri insyn i munnen under en frivolt och såg att förutom tanden till vänster om framtanden så håller båda framtänderna också på att bryta igenom så jag förstår att tre tänder bredvid varandra känns ordentligt. Stackaren. Jag gav lite Alvedon på förmiddagen och så ska jag gnugga lite krossad Alvedon på tandköttet ikväll.

Sofia och jag gjorde dacapo på förra veckans träningsdate och fyrade av 60 min intervaller och ett helkroppsstyrkepass. Det är sjukt roligt att träna med Sofia för hon är som en maskin som bara kör på. Trots att hon håller på att spy kör hon klart varje övning. Imponerande. Men så får hon fantastiska resultat också.

Vi köpte med oss salladslunch från Hurtigs och besökte Hans, Agnes och Alex på kontoret och så hade vi låtsasaffärslunch. Det kändes vuxet värre. 🙂


Nu ska jag vila lite på soffan medan Baxter sover och Sixten kollar på Musses Klubbhus på Playhouse Disney. Hans favorit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara petra 23 augusti, 2011 at 07:37

  Låter som toppen förskola! Vi har tyvärr fått beskedet att Gry 5 strax sexmånader ska ha båda fötterna gipsade plus eventuell op av för kort hälsena. Vet ju att ni har erfarenhet av gips. Hämmar det barnen mycket? eller är det mest jobbigt förmig som mamma 😉

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jag mallar dig!

  [Svara]

 • Svara petra 23 augusti, 2011 at 21:39

  okej!

  [Svara]

 • Lämna kommentar