Lofsan

Mitt reseår med avstamp från Thailand

Ett av mina mål för 2015 är att resa mer, resa längre och resa mer varierat. Jag kommer att berätta mer om i vilka format mina resor kommer att ske framöver men att jag ska åka till Thailand i mars är det nog få av er som har missat.
 
 Det är första gången som jag åker till Asien och det är första gången jag är borta längre än en vecka från Sixten och Baxter så jag känner mig lite pirrig faktiskt.
 
 Ikväll hade vi en liten träff för de som ska följa med på Thailandsresan. Det är Camilla som jag jobbar tillsammans med på Rosa Skrot som är initiativtagare till hela den här träningsresan och jag känner mig väldigt trygg med henne, hon säger nämligen att Thailand känns som hennes andra hem. De tjejerna vi träffade idag fick börja med att jobba med rörlighet och stabilitet samt lite styrka tillsammans med vår sjukgymnast Louise som också kommer att vara coach på resan. Jag fick bra möjlighet att kunna checka av status på tjejerna så att vi kan förbereda individuella träningsupplägg till veckan i Thailand. De har redan fått löpprogram för månaden innan för att kunna förbereda sig i förväg.
 
 Jag ser så fram emot att få tillbringa två veckor i Thailand, och att få utforska det Thailand som Camilla älskar. Det är långt i från charter, det är mycket kärlek och en hel del träning. Så spännande!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Hanna 17 februari, 2015 at 05:40

  Vad spännande med en resa till Thailand.

  [Svara]

 • Svara pilla 17 februari, 2015 at 07:59

  Jag ogillar verkligen Thailand. Bara massor med halvfeta svennebanan svenskar i crocks som tycker allt är sååå billigt.

  Nej, åk till riktiga Asien säger jag!

  [Svara]

  Hannah Reply:

  Inte på alla ställen i Thailand dock. Vi åker alltid till Koh Mak (och öarna runt omkring) och där existerar knappt turister.

  [Svara]

 • Svara Mari 17 februari, 2015 at 08:00

  Vad roligt. Ni kommer få det underbart.

  [Svara]

 • Lämna kommentar