Lofsan

Mitt i veckan

I går var jag sällskapssjuk och tilltvingade mig en lunchdejt tillsammans med min vän Alex som är här i London för att jobba tillsammans med Hans. Det är mysigt att vara själv med barnen men Alex är en sådan tjej jag får abstinens av att vara ifrån för mycket. Vi intog ett Starbucks bara några kvarter bort och medan Sixten var världens gosigaste och bara ville sitta i Alex knä roade Baxter sig på egen hand ute bland de andra gästerna. Han var överlycklig över alla som vill highfiva och snacka.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Alex 12 januari, 2012 at 16:39

  Du är ju för söt!
  Man varför sa du inte att jag skulle dra upp tröjan ÖVER brösten?!
  Vi ses om nån timme!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  haha, jag gillade utsikten. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar