Lofsan

Mitt 2017 – från Träningspodden

I senaste avsnittet av Träningspodden pratade vi om 2017 och vad vi vill att det ska innehålla. Ni som vill ha podden i ett kortare läsformat, varsågod!

Mitt nyårsfixade jag redo för party


<b>Jobb</b>

Jag ska fortsätta jobba på, kavla upp ärmarna, vara den som jobbar hårt och mycket med känsla av att vara på rätt plats vid rätt tid. Jag jobbar alltid på lust och glädje vilket innebär att jag ska bli bättre på att avsluta projekt när de inte är roliga längre eller om andra människor i projektet inte bidrar med glädje. Jag är IBLAND lite naiv och tror gärna att alla människor är snälla, 2017 ska jag bli lite mer luttrad och inte släppa in människor som inte är snälla in i min själ. 2017 ska jag njuta mer av det som jag har byggt upp och vara mindre orolig för ekonomi. Jag ska logga min egen tid så att jag vet vad jag lägger tid på. 
2017:

💁🏼Logga min arbetstid på olika projekt

💁🏼Våga satsa på projekt jag tror på

💁🏼Mer fokus på glädje och lust – tacka nej 
<b>Familj och relationer</b>

2016 är året då jag lärde mig stänga av datorn och telefonen. 2017 ska handla ännu mer om att skala av och öka kvaliteten på mina relationer. Jag ska dela upp barnen var för sig i större utsträckning. Jag ska bli bättre på att inte ha mig själv som norm i relationen med Hans utan ha större förståelse för hans syn och uppfattning på saker. 
2017:

💁🏼Hitta på saker med bara ett barn

💁🏼Fortsätta säga ja när jag blir bjuden

💁🏼Ha bättre tålamod med Hans
<b>Jaget</b>

Jag är uppvuxen med en ensamstående mamma med allt vad det innebär. Det har gjort att jag har svårt att slappna av i det som är bra och ofta har en utrymningsväg för ev katastrof och att jag alltid vill ha en emotionell och praktisk buffert. Jag vill bli bättre på att njuta av det som jag åstadkommit och vill träna på att känna mig tillfreds med livet. Mina kompisar Clara och Ida brukar använda sig av uttrycket Lyxa med Lofsan när jag beställer in champagne, bokar hotellnätter, lyxiga middagar osv och säger att jag är bra på att fira men detta handlar mer om att skapa ett inre lugn i själen än att skåla. 
2017:

💁🏼Utvärdera varje vecka vad som har varit bra och där jag har gjort gott

💁🏼Göra en ny 5-årsplan för mig själv – var befinner jag mig om 5 år
<b>Träning</b>

Första halvan av 2016 var ett knaggligt träningsår och jag prioriterade mer ofta än vad jag i efterhand velat annat än att träna. Sommaren var en katastrof på många sätt avseende motivation, frekvens, intensitet och träningsglädje. Andra halvan av 2016 blev min bästa träningsperiod på flera år av flera anledningar: fasta träningstider, träningskompisar, tydligt fokus, hög motivation, mer fokus på träningsglädje än siffer-resultat. 2017 tar jag med mig träningsglädje, upplevelsebaserad träning, träning för känsla och inte utseende. Ju mer jag tränar för känslan desto snyggare känner jag mig. 
2017:

💁🏼Träna 5 dagar per vecka året om

💁🏼Planera in träningen veckan innan 

💁🏼Bli bättre på att hålla i sär jobbträning och egenträning
Mitt nyårsfixade jag – redo för party!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar