Lofsan

Minnen

Efter en helt fantastisk dag med så inspirerande människor så var det helt underbart att komma hem till Sixten och Baxter. Vi har knappt träffats sedan i fredag, bara en kortis i morse och jublet var högt när jag klev innanför dörren. MINA gräbs! Ikväll har jag jobbat med några artiklar som ska publiceras framöver. Bland annat om att gå upp i vikt under graviditeten. När jag bläddrade bland bilder på den externa hårddisken till artikeln var det som att det var 10 år sedan jag var gravid med Baxter trots att han inte ens har fyllt 2 år. Jag gick upp 12 kilo per barn under mina graviditeter, med Sixten från 60 till 72 och med Baxter från 52 till 64. Men det viktiga (hehe) för mig är i efterhand inte vikten utan hur stark jag kände mig på förlossningen. Framförallt med Baxter i magen. Jag kände mig oövervinnelig. Hans var i Barcelona när värkarna startade och hann inte hem så min syster Agnes var med när Baxter födde och fick klippa navelsträngen. När jag klarat att föda ett barn i princip helt själv så finns det ingenting i världen jag inte kan klara av. Så tänker jag. Varje dag.

 

Dagarna innan Baxter föddes såg jag ut så här. Detta var en lycklig period i mitt liv.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Svara Johanna 26 augusti, 2012 at 21:34

  Hej!
  jag följer din blogg och den ger mig massa inspiration till hemmaträning-tack!
  nu vill jag också träna med multiband/trx som man kan hänga på en dörr, men jag hittar inget sådant, så jag undrar var du har köpt ditt och vad det är för märke?

  [Svara]

  Anna Reply:

  http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=428124
  Här finns Casalls som jag vet e poppis. Tror att det e dem L. har. Om du googlar finns det en massa träningsbloggare som visar hur man gör sina egna oxå, om det skulle va intressant.
  Lycka till!

  [Svara]

 • Svara anna 26 augusti, 2012 at 22:32

  Så fin du var! Var det ett aktivt väl att du vägde mindre när graviditet nr 2 startade? Låter som du haft en härlig helg. Lyckans alla dem som fått inspireras av dig IRL i helgen. /Anna

  [Svara]

 • Svara Therese 26 augusti, 2012 at 22:44

  Riktigt snygg som gravid! Och som icke gravid också såklart 😉 gick också upp 12 kg med min tjej fast tänkte aldrig speciellt mycket på vikten. Mycket beroende på att jag, liksom du, kände mig så pigg och stark under hela graviditeten. Det är något speciellt den där väntan på ett litet liv.

  [Svara]

 • Svara foraldrafitness 27 augusti, 2012 at 05:29

  Så känner jag också, framförallt nu när jag snart springer marathon, har jag fött barn kommer jag klara det.

  [Svara]

 • Svara Hanna 27 augusti, 2012 at 07:51

  Du ser verkligen otroligt lycklig och harmonisk ut på bilden!
  Jag gick upp 24 kg under min första graviditet, och tränade obefintligt. Under förlossningen kände jag mig svag från början till slut.
  Blev gravid igen när första var 5 månader, och under den graviditeten tränade jag regelbundet. Endast 12 kg upp och betydligt starkare under förlossningen, både till sinnet och kroppsligt.
  Efter det insåg jag verkligen hur viktigt det är med en stark och frisk kropp! Mer träning till folket, säger jag! 🙂

  [Svara]

 • Svara Frida 27 augusti, 2012 at 08:48

  Hej

  Jag har ett önskemål om ett helt träningspass med tabataintervaller som man kan köra när man är gravid. känner mig lite vilsen i träningen nu när jag måste börja tänka på vad man kan göra och inte…

  [Svara]

 • Svara Linda 27 augusti, 2012 at 09:48

  Fina du! Det är så sant det du säger- har man fött barn så finns det ingen som jag inte kan klara av! Kram

  [Svara]

 • Svara Maria 27 augusti, 2012 at 12:30

  Hej Lofsan!

  Gillar verkligen din blogg och läser den dagligen! Jag tränar en hel del och läser alla råd och tips som du ger. Undrar bara var dina artiklar kommer att kunna läsas? Jag är inte gravid nu men kommer förhoppningsvis att bli det snart.. Därför vill jag kunna läsa dem. Tack för en super blogg!!

  [Svara]

 • Svara En kvinnas vardag 27 augusti, 2012 at 12:50

  Åh så fin du var!

  [Svara]

 • Svara Annika 27 augusti, 2012 at 13:52

  Oj! Så galet vacker!!!

  [Svara]

 • Svara Åsa 27 augusti, 2012 at 16:38

  Tränade du massor mellan graviditeterna, med tänkte på -8 kg när graviditet startade.

  Fantastisk vacker bild på dig!

  [Svara]

 • Lämna kommentar