Lofsan

Minisemester i Köpenhamn

December månad närmar sig med stormsteg och jag tror ni alla håller med om varje helg och många vardagskvällar är uppbokade hela vägen fram till jul?!

Sedan flera månader tillbaka har jag haft en liten minisemester till Köpenhamn inbokad. Hans är redan på plats, han tog senvägen via Göteborg och har jobb att göra på plats i Dansklandet. Det har inte jag. Jag har tittat på era bästa tips om Köpenhamn och Vesterbro står på listan tillsammans med caféet Granola. Ett besök i den nya butiken Abercrombie & Fitch är obligatoriskt såklart även om jag tror att de amerikanska priserna är bättre. Vi bor nere i Nyhavn på hotellet Nyhavn 71 och Hans vittnar om mysig stämning, bra läge och fint rum. Jag bryr mig mest om sängen och frukostbuffén. Åh vad jag ska sova och äta. Känns ju helmärkligt att redan efter två dagar ta semester men det är en lyx jag kan unna mig just nu.

Mina två första riktiga arbetsdagar sedan föräldraledigheten resulterade i fem gruppträningsklasser varav tre cykelpass på 75, 45 och 45 minuter samt två pass SatsBaby. Ju mer träning är inte alltid desto bättre och detta är inget som kroppen och knoppen håller för på lång sikt. Min ambition till nästa termin är att leda cirka fem gruppträningspass per vecka, utspritt på minst tre dagar. I dagsläget har jag planerat vårterminen 2012 så här:

Måndagar kl 10.30 på Stadion SatsBaby

Tisdagar kl 12 på Odenplan 45 min Cykling

Onsdagar kl 11 Sickla SatsBaby

Onsdagar kl 18 Sickla 75 min Cykling

Jag hoppas på ytterligare en SatsBaby eller ett cykelpass men allra helst en Crosstraining (cirkelträning). Jag håller tummarna!

Inlägget får helt otippat illustreras med bilder från en helg för några veckor sedan när Hans son hade fotbollsturnering på Boovallen ute i Nacka. När vi var klara fikade vi på Systrarna Delselius i Grisslinge, vårt favoritcafé!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sofia - ett bättre du 30 november, 2011 at 09:44

  Vad underbart med minisemester! Ha det så underbart och Köpenhamn är en mysig stad.

  [Svara]

 • Svara Linda KW 30 november, 2011 at 10:58

  Härligt! vi var där i våras, maken och jag, tors-sön. Bodde i Vesterbro och bakgatorna där är fyllda med små mysiga butiker och matställen. A&F var en besvikelse, dubbla priser mot USA…. men alla Dans inredning är desto billigare, tänk LeKlint lampor etc. Missa inte att äta smörrebröd hos Ida Davidsen på Store Kongensgade 70. Ligger 10 min promenad från centrala delarna av Ströget. Njut!!

  [Svara]

 • Svara Erika - Emblas mamma 30 november, 2011 at 15:57

  Åh är det sant?! Jag hade inte sett detta tidigare och blev superglad när jag läste ditt planerade schema : ) Om allt går bra och enligt plan ses vi i vår då?! Hur snart efter en förlossning kan man börja köra SatsBaby?

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Jepp! För din skull!

  Så fort du känner dig redo!

  [Svara]

  Erika - Emblas mamma Reply:

  : ) lovely lofsan!

  [Svara]

 • Svara Augustifamiljen 1 december, 2011 at 13:47

  Vilka fina mössor dina pojkar har på sig.. vart är de införskaffade om en får fråge? 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  De är från Blingo som faktiskt har rea just nu! Kolla Blingo.se

  [Svara]

 • Lämna kommentar