Lofsan

Mina tankar om Rosa Skrot

Tack tack tack för all fantastisk pepp angående mitt samarbete med Rosa Skrot. Jag är så sjukt peppad på att få vara en del av deras verksamhet och äntligen få förverkliga alla de tankar och idéer jag har kring kvinnors träning. Att fler kvinnor ska träna mer, hårdare och framförallt rätt är ju vad jag brinner för. Äntligen kommer jag få jobba i en miljö och ett företag som till 100% står för exakt samma värderingar som jag gör.

Till att börja med har jag tyvärr inte möjlighet att ta in nya PT-kunder då alla mina kunder från Sats väljer att följa med till Rosa Skrot. För er som ändå vill få möjlighet att träna tillsammans med mig har jag satt ihop ett flertal workshops framöver. Det maximala deltagarantalet varierar, det är först till kvarn med anmälan via mail som gäller. Högst upp i bloggen ligger flikar där ni har mer information om teman med datum. Först till kvarn som sagt! 🙂


Bild från Hälsocamp Kullängen, ett av de företag jag kommer fortsätta samarbeta med

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Svara Malin | Mamma - Träning - Mode 23 oktober, 2012 at 13:01

  Men SÅ kul Lovisa! Gud, så glad för din skull <3

  Stor kram!

  [Svara]

 • Svara Mia - mammaliv, träning och husplaner 23 oktober, 2012 at 13:38

  En del av workshopsen saknar datum. Kommer du att uppdatera med det? Vågar inte anmäla mig innan jag vet datum. 🙂

  [Svara]

 • Svara Caroline 23 oktober, 2012 at 13:48

  Kära Lovisa!
  Du är så jävla grym! Det generösaste proffs jag någonsin stött på. Jag hoppas att jag på något vis i framtiden kan få samarbeta med dig, det vore en dröm.
  Jag vill göra studier på idrottade kvinnor. Det finns ett enormt kunskaphål där. Ingen vill eller våga forska på gravida eller fertila kvinnor. Måste bara göra klart min nuvarande avhandling först.
  Heja dig!!
  Kram Caroline

  [Svara]

 • Svara Sara 23 oktober, 2012 at 14:50

  Undrar om man måste vara medlem på gymmet för att träna där. Till exempel dina kunder från sats. Säger dom upp sitt medlemskap där för att fortsätta träna med dig på ditt nya gym?

  Lycka till!

  [Svara]

 • Svara Emma 23 oktober, 2012 at 16:11

  Grattis!

  Kostrådgivningen är det enbart i möte eller gör du även det ”online”?

  [Svara]

 • Svara Cina 23 oktober, 2012 at 17:31

  Har kört några av dina övningar nu och har fått träningsvärk i muskler jag inte visste att jag hade 😉 Inslaget i TV i Söndags var superbra!
  Jag har en annan fråga, du skriver att Hans har tre barn sedan tidigare men du nämner bara Tom, hur gamla är de andra, killar eller tjejer? Tränar de, tänker om de ser upp till sin far och tränar samma som han eller annat?

  [Svara]

 • Svara Johanna 23 oktober, 2012 at 17:48

  Wow grattis vilket drömjobb för dig!!

  [Svara]

 • Svara Linda 23 oktober, 2012 at 19:13

  Grattis, vad kul att det går så bra för dig. Får en massa inspiration från din blogg och följer dig även på twitter.

  [Svara]

 • Svara jojjan 23 oktober, 2012 at 20:51

  Åh vad synd att jag har flyttat från Sthlm! Jag hade älskat rosa skrot!

  [Svara]

 • Svara Uppochhoppa 23 oktober, 2012 at 23:38

  Fantastiskt kul! Stort grattis och varm kram! jag älskar det ”skifte” som sker nu och som du i allra högsta grad inte bara är del i utan ska ha cred för. Att träning och framförallt tjejers träning är viktigt, kul, bra och faktiskt också – kommersiellt. Grattis igen!

  [Svara]

 • Svara Jonas Larsson 24 oktober, 2012 at 08:16

  Är lite sen på bollen, men stort grattis! Låter som du har hittat hem. Det ska bli roligt och se Rosa Skrot utvecklas framöver. Lycka till!

  [Svara]

 • Lämna kommentar