Lofsan

Mina män

De här två gräbsen njuter av att ha sin pappa nära dygnet runt. I vår familj är det mannen som försörjer familjen och det innebär att Hans umgås lika mycket med gräbsen som jag gör på vardagarna. De här två veckorna har minskat Sixtens mammighet något enormt och nu är det ofta pappa som gäller. Baxter hänger på i testosteronklubben och de tre musketörerna är oskiljaktiga. Mina män.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lillan 28 juli, 2011 at 08:57

  Gud så härligt det ser ut! Vattnet ser underbart ut 🙂 tack för tipset om maten & blöjorna. Tänkte fråga dig om ett sista tips, det är så bra eftersom du upplever även du resan med en 9 månaders. Hur gör ni med solen, ni har solskyddsdräkt på va? Använder du solkräm på Baxter, det är svårt att hålla dem i skuggan när dem börjar bli så rörliga och vill krypa. Enl min BVC så ska man ju undvika solkrämer…svårt det där. Några bra tips från dig 🙂 Tack, ha det så underbart!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Nu är vi hemma i Stockholm igen, förbered er på en tuff transfer säger jag bara, pjuuh!

  Vi körde med uvdräkt från 10-15 och sedan badbyxor. Vi smörjde all bar hud med 50 hela tiden men det hjälpte föga och Baxter blev rätt brun ändå. Så fort han var vaken så badade vi och då är man ju automatiskt i solen. En hatt i poolen är ju bra om de låter den vara på. (Det vägrade Baxter) Jag var bara i skuggan, solade aldrig direkt i solen och blev knallbrun ändå så det räcker inte med att ha dem i skuggan.

  Man kan köpa bebisring att flyta i på hotellet till 1/3 av vad vi köpte vår i Sverige för. Hink och spade likaså.

  Ett annat tips: (som vi skulle ha behövt) det går inte att betala i matkiosken på flygplatsen när ni åker hem. Vårt plan var försenat och de tog bara euro men vi kunde växla med några andra svenskar som tur var.

  Jag ska skriva några mer tips till dig!

  [Svara]

 • Lämna kommentar