Lofsan

Mina adepter i Maximutmaningen

Även om dessa fyra tjejer inte är mina PT-kunder så brinner jag extra mycket för att just dom ska vinna Maximutmaningen. Sara, Kerstin, Ida och Annika är tjejer som varje dag inspirerar mig och många andra till att satsa på sin träning. Några är mammor, några är crossfitfrälsta, några älskar att springa, andra älskar att lyfta tungt men gemensamt: de älskar att träna. Och de älskar att utmana sig själva.

Heja tjejer!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Amanda 14 februari, 2013 at 12:38

    Hej! Hade detta varit en seriös tävling hade jag nog ansett att dessa armhävningar/pushups som tjejerna o första videon gör var underkända. Att lyfta upp sig med höften efter att lägga sig på golvet istället för en korrekt utförd pushup där man jobbar med bröst, rygg och armar är två skilda saker. Vad tycker du själv? Annars såg det fint ut och ja är
    Imponerad men blev lite provocerad och hade tyckt att det var orättvist om jag själv deltagit. Men det kan också vara så att jag tänker fel i utförandet attityd pushup?!

    [Svara]

  • Lämna kommentar