Lofsan

Min nya header

Ser ni min nya blogg-header högst upp? Jag är supernöjd med den! Kläderna jag har på mig kommer jag att berätta mer om så småningom, det är en stor överraskning till er!
 
 


Jag får många frågor om hur man gör bloggdesigner och sånt som hör till hur bloggen ser ut. Eftersom jag själv är extremt okunnig och faktiskt rätt ointresserad av programmering och design så tar jag alltid hjälp av Lotta på Lingwall Design. Hon har dessutom gjort bloggar och hemsidor till många av mina vänner och kollegor, alla är supernöjda!
 
 Sara Rönne gör liknelsen att din blogg är ditt skyltfönster, och då är det viktigt att ditt fönster ser fint ut och faktiskt förmedlar det du vill och behöver få sagt. Bra symbolik tycker jag som byggt upp hela mitt företag tack vare min blogg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Kommentarer

 • Svara Ida 11 januari, 2015 at 16:46

  Snygg header! Man blir springsugen 🙂

  [Svara]

 • Svara Nina 11 januari, 2015 at 17:13

  Åh, ljust och fräscht! Ser framemot att höra mer om kläderna, det väcktes visst habegär här 😉

  [Svara]

 • Svara D. DeMarkey 11 januari, 2015 at 17:15

  Vad fint det vart, jätteduktig tjej. Enkel och fin, jag gillar din design.

  [Svara]

 • Svara Ann 11 januari, 2015 at 17:26

  Lotta är grym! Snygg header! 🙂

  [Svara]

 • Svara Sandra 11 januari, 2015 at 18:54

  Fräsch header som redan nu får mig att drömma om fysisk aktivitet, vitsippor och soliga vårdagar. Jag tycker dock att det var trevligare när man såg ditt ansikte och möttes av ett leende, men jag vänjer mig!

  [Svara]

 • Svara Paula 11 januari, 2015 at 18:55

  Supersnygg header, och dessutom fräscht inför våren 🙂

  [Svara]

 • Svara Annica 11 januari, 2015 at 19:36

  Jättefin!!

  [Svara]

 • Svara Anna Jansson 11 januari, 2015 at 19:39

  Superfin header!

  [Svara]

 • Svara Emilia 11 januari, 2015 at 20:09

  Stiligt! Idag finns det många möjligheter att ha en snygg blogg utan att det kostar för mycket, och utan att själv vara proffs på programmering etc. Skulle tycka det var toppen om din blogg blev lättare att läsa från mobilen, mer responsiv. Men det viktigaste är förstås är vad du förmedlar och där är du ju hemma! Ser på headern att det blir mycket fokus på löpning 🙂

  [Svara]

 • Svara Elin Johansson 11 januari, 2015 at 20:30

  Hej, jättesnyggt med din nya header.
  Hittade inget mer passande ställe att skrivs denna kommentar på men hamnade plötsligt via nån sökning på din gamla blogg, innan du blev lofsans, vilken förändring som skett!
  Då var den lite mindre proffsig än nu men istället väldigt familjär, gillar båda.
  Hittade iaf ett motto jag gillade, det beskriver precis hur jag tänker och vill göra kring sötsaker men lyckas inte alltid fullt ut

  13: Mitt bästa kosttips
  Här förväntar ni säkert er att jag ska ge er världens mirakeltips. Hmm.

  Mitt bästa kosttips är att alltid äta med sunt förnuft. Äter du chips eller annan skit varje dag kommer dina resultat också se ut som skit. Välj din kost med hjärna och hjärta. Skit i dieter och snabba kurer. Du har bara en kropp och den ska orka hela livet. Ge den bra grejer som du kan stå för inför andra. Satsa på ”sociala” kalorier när du umgås med familj och vänner men skippa soffätandet på egen hand.

  Och du, tacka ja när det bjuds på gott men tacka också ja till en promenad eller

  Jag träffade dig på Bbc mamma 2014 och då var jag fast. Har också två småbarn, gillar att träna men har inte riktigt lika mycket tid eller bra diciplin till träning som du har.
  Vill egentligen bara säga, tack! För att du inspirerar oss, mot ett liv som funnar i vardagen, inte massa dieter och trams som man inte kan leva med i längden.
  Får se om jag blir en kund i Lofsangruppen under våren, skulle vilja ha hjälp att hitta rätt fokus. Först nu väntar tjejvasan som avslutning på tjejklassikern och sen ”riktiga” BBC som en belöning för träningsåret som varit. Sommarens mål blir Linköping halvmaraton, gör milen på pb 49 så jag hoppas klara halvmaran på kring två timmar
  Kram // Elin

  [Svara]

 • Svara Mari 11 januari, 2015 at 20:50

  Den blev jättefin =)

  [Svara]

 • Svara Jämtlandshanna 11 januari, 2015 at 21:15

  Ja visst är det viktigt med bloggdesignen och den nya headern är supersnygg! 🙂
  Kramar

  [Svara]

 • Svara Camilla- AktivaDagar 11 januari, 2015 at 21:39

  Härlig och inspirerande bild!

  [Svara]

 • Svara Karin FitnessochHälsa 11 januari, 2015 at 23:11

  Jätte fin header! Ser somrig ut och passar bra nu när våren kommer (ganska) snart.

  [Svara]

 • Svara Maria 12 januari, 2015 at 06:34

  Jättefräsch header!!
  =)

  [Svara]

 • Svara Lina 14 januari, 2015 at 07:52

  Superfin! Jag är sååå nyfiken på kläderna 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar