Lofsan

Min födelsedag

Igår fyllde jag år, 31 bast, jag blev verkligen ordentligt firad!

Jag blev väckt av Sixten och Baxter som sjöng för mig tillsammans med Hans. Världens lyxfrukost stod färdig på bordet när de tre sen gick till förskolan. Hans hade gjort iordning smörgås, massa bär till yoghurt, grapefrukt och ägg med ett glas juice. På bordet stod en present i svart påse, Hans och Efva Attling hade snackat ihop sig. Jag fick ett par pärlörhängen jag verkligen önskat mig så jag är så glad!

Vi spelade in en videoblogg som ni ska få se nästa vecka där jag beställde en bok till mig själv också innan vi cyklade in till stan för att träffa Jessica. Vi spelar in Träningspodden varje torsdag och sedan släpper vi avsnittet på tisdagen veckan efter. Stackars Jessica har fått någon halsinfektion så hon var så dålig. Vi pratade mycket om just att träna när man är eller har varit sjuk, det får ni lyssna på nästa vecka. Vi har haft många tusen lyssnare av de två första avsnitten, så roligt men också lite läskigt tycker jag. Ni kan Gilla Träningspodden på Facebook om ni vill ge feedback och ställa frågor som vi tar med in i studion.

Hand och jag fortsatte dagen på Sturebadet sen där vi åt lunch i badrockar, badade i poolen och jag fick en låååång massage. Det var helt fantastiskt!

När eftermiddag blev kväll så fortsatte födelsedagsfirandet på restaurang. Mer om det i kommande inlägg, nu ska nämligen jag hämta min kompis Anna som kommer med flyg från Malmö. Imorgon ska vi nämligen på 30-årsgalej hos vår kompis Karin. Folk har åkt från Luleå och Malmö till Stockholm för att fira Karin, det kommer att bli årets fest och jag längtar så!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Diana (La Madre) 6 september, 2015 at 11:01

  Åh grattis fina du!! 31? Vad ung du är, trodde jag inte med den erfarenheten och framgången du har, men det är bara positivt menat, du har lyckats bra i livet och med mycket. Stort grattis fina och vackra du.

  [Svara]

 • Svara Jenny 6 september, 2015 at 12:43

  Hej!

  Läs min nya blogg http://citygirl08.blogspot.se där jag kommer att testa olika saker och produkter.

  [Svara]

 • Svara Camilla 6 september, 2015 at 20:28

  vilken härlig födelsedag! Grattis i efterskott!

  [Svara]

 • Lämna kommentar