Lofsan

Min favoritövning

Jag har visat denna övning tidigare men den tål att upprepas. Detta är nog min favoritövning alla kategorier. Du kan lika gärna hoppa upp till stången och lyfta benen med 90 grader i knäet som att göra svingvarianten. Den är lika jobbig psykiskt som fysiskt så fortsätt kämpa med den ett par gånger i veckan i en månad så kommer ni få till den. Man kan inte alltid klara allt första gången man provar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Nastasia 1 mars, 2012 at 09:49

  Skit jag e sååååå jävla impad!!! D e du som inspirerar mig till att träna. Jag e ofta inne i din blogg o kollar dina tips o trix! Tack för du vill dela me dig! Ha en underbar dag! Kram på dig

  [Svara]

 • Svara Malin 1 mars, 2012 at 12:02

  Var med i min tävling och vinn smartaste barnprodukten!
  http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=147&beid=2040036

  [Svara]

 • Svara Ida 1 mars, 2012 at 19:44

  Åh du är en så grym inspiration! Den bästa! Och TACK för att du delar med dig. Jag har som mål att klara 10 chins i år, än har jag inte lyckats, men inte heller försökt helhjärtat. Nu tänkte jag lägga till det i mina tre styrkepass i veckan. Är det bäst att hoppa/hjälpa kroppen upp och ta det den vägen eller använda ”chins-maskinen” tycker du?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hoppa upp och bromsa ner tycker jag är bäst. Varken jag eller mina kvinnliga PT-kunder som lärt sig göra chins har gjort i maskin eftersom det blir en annan teknik då.

  [Svara]

 • Svara Helena 1 mars, 2012 at 21:07

  Det var ingen lätt övning minsann!!
  Jag ska sätta upp en stång hemma i dörröppningen och målet är att klara 5 dragningar innan sommaren. Jäkligt snyggt med en vältränad rygg!
  /Helena

  [Svara]

 • Svara Lisa 2 mars, 2012 at 07:51

  Lovisa, du är så jäkla stark! Jag blir så imponerad av dig och du inspirerar mig att göra mitt lilla styrkepass här hemma. Tack för det!

  [Svara]

 • Svara Emelie 2 mars, 2012 at 23:27

  Shiiit, du är så grym!

  [Svara]

 • Svara bstark 4 mars, 2012 at 23:49

  Provade den idag, den var satans jobbig. Orkade typ tre.
  Men kan tänka mig att den kan vara effektiv.

  [Svara]

 • Lämna kommentar