Lofsan

Min andra bok – Lofsans Mammaträning

Häromdagen kom Norstedts katalog med höstens nya boktitlar hem i min brevlåda. En av titlarna som lyfts fram lite extra är min andra bok, den kommer redan i juli/augusti! Lofsans mammaträning ger lika mycket effektiva träningsprogram efter graviditet som råd, stöttning och pepp till en hälsosam och livsstil som mamma. Det är ju som ni vet lika viktigt att vara snäll mot sig själv som att träna när man vill må bra.

Jag tror att det är superovanligt att en författare ger ut två stycken böcker inom fem månader men jag är sällan som vanligt folk. 🙂

Ni kommer att få veta mer om bok nummer två senare i vår, fram tills dess får ni längta efter bok nummer ett. Redan i slutet av februari kommer Stora löparboken för kvinnor ut!

mammaträning

 

 

13066646_O_1

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Susanna 15 februari, 2015 at 20:02

  Åhh jag vill ha nu!!!! Spännande!

  [Svara]

 • Svara Nina Bergström 15 februari, 2015 at 20:49

  Åhh vad bra!
  Önskar vi lofsianer kunde få köpa förvägskopia!

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 15 februari, 2015 at 20:59

  För snart tre veckor sedan fick vi vårt första barn:
  http://minimalisterna.se/miniminimalisten-ar-har/

  Jag hade sååå gärna haft den här boken i min hand nu tre veckor efter förlossningen. En ”bra” förlossning där jag känner mig läkt på många sätt och grymt sugen på att bygga upp en stark kropp igen. Jag behöver framför allt träna upp bäckenbotten, men förmodligen även många andra delar av kroppen, men var och hur börja? När kan jag börja gymma igen och hur ska jag lägga upp passen i början? När kan jag börja jogga igen och vad ska jag tänka på då?

  Ser mycket fram emot att ha denna bok i min hand inför kommande graviditet och mammaliv! 🙂

  [Svara]

 • Svara Jämtlandshanna 15 februari, 2015 at 22:16

  Å va spännande! 🙂 Ser fram emot båda böckerna!!
  Kramar

  [Svara]

 • Svara Mirijam Geyerhofer 16 februari, 2015 at 13:12

  Kunde inte bli bättre tajming, tjoho! Är det även fokus på träning efter kejsarsnitt?

  [Svara]

 • Svara Susanna 16 februari, 2015 at 18:36

  Toppen! Får barn i sommar så får köpa den!

  [Svara]

 • Svara Nina Bergström 16 juni, 2015 at 09:31

  Hej
  Hur du någon mer info när boken kommer ?
  🙂 Nina

  [Svara]

 • Lämna kommentar