Träning

Milen på 45.15

Vi har kasst internet härhemma idag så mina tre påbörjade inlägg har liksom runnit ut i sanden med alla bilder. Måste ringa comhem imorgon och kolla vad de säger.

Så ni får avvakta ett inlägg om gårdagen och så kör vi dagens inlägg via mobilen istället.

I natt vaknade Sixten i sin säng och lyftes över till oss, han somnade om och vaknade vid sju för att äta och sedan vaknade han vid halv tio så i natt var en bra natt! Cred till Sigge!

Jag åt en smörgås till frukost och joggade sedan genom ett iskallt city bort till Odenplan. Dags för en ny millöpning. Målet var att kapa någon minut sedan förra passet; 48.53. Trots att jag bev bajsnödig efter en kilometer, svettades vitlök efter gårdagens middag och kände mig allmänt ur form lyckades jag sänka tiden till 45.15. Det var ett riktigt tufft pass, jobbigast sedan förlossningen! Sista kilometern hallicunerade jag att jag hade ett spindelnät i ansiktet. Då är man trött! 45.15 är i närheten av vad jag sprang på förra sommaren när jag var som mest vältränad. Jag trodde ALDRIG att jag skulle klara det fem månader efter förlossningen. Min kropp slutar aldrig att överaska mig!

Illamående staplade jag hem till lägenheten och kröp ner hos Sixten i stora sängen och mös. Han somnade och jag vilade i kapp mig.

Resten av dagen har vi myst härhemma för imorgon ska vi sätta klockan på ringning klockan sju för att gå på NK:s VIP-rea som startar åtta. Efter det blir det en powerwalk till Sickla, BVC-besök, lunch med Hans och avslutningsvis ett styrketräningspass för benen. En fullspäckad dag med andra ord!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara skolfux 7 januari, 2010 at 08:33

  I ett försök att bli av med putmagen tänker jag börja springa på löpbandet på gymet. Kondition ska väl vara det bästa för att bli av med magen, eller hur? Och skippa godis och läsk förstås. Är intervaller bra att börja med på löpbandet? 7 veckor till beachen!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Intervaller är toppen! Spring snabbt 30 sek, hoppa av bandet och vila 30 sek. Kör typ 10 på raken. Bra för förbränningen!

  [Svara]

  skolfux Reply:

  Shit vad jobbigt ,men det ska jag testa!

  [Svara]

 • Svara Louise Kjellberg 7 januari, 2010 at 09:58

  tjejen, du är ett livs levande BEVIS på att allt går bara man vill och antränger sig. Jag tycker såklart att du är så GRYM!!!

  Dessutom inspirerar och motiverar du mig, tack massa o stora kramar!

  [Svara]

 • Svara Sofia 7 januari, 2010 at 11:12

  Grattis till den fina tiden, du är imponerande! 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar