Lofsan

Midsommarhelgen

Nu är det riktig sommarlovsfeeling på gräbsen kan jag lova!
 
 Sixten och Baxter kommer att vara lediga från förskolan fram till mitten av augusti, 53 dagar tror jag att det är som dom har räknat ut. Det är mycket sånt hemma hos oss just nu: matte, siffror, bokstäver, ord. Jag älskar deras intresse för detta och uppmuntrar det gärna.
 
 Det här blogginlägget skriver jag på något så ovanligt (för att vara jag) som en buss. Vi ska fira midsommar ute på det lilla landställe vi hyr ute vid havet utanför Norrtälje. Det är tredje sommaren som vi bor i huset och första sommaren som vi har det som vårt egna. Hans och barnen åkte ut till havet i förmiddags och jag sitter på bussen mot Norrtälje nu vid 15.
 
 Jag planerar att bara jobba online under sommaren så jag hade en hel del att göra i ordning inför helgen. Det kan jag säga är det bästa med att styra sina egna tider: att kunna vara med barnen mycket och ha mycket fri tid under dagarna och jobba när man vill. Men nu har jag sagt på återseende till mina vanliga PT-klienter, våra Lofsangruppen-klienter jobbar vi coacher med som vanligt hela sommaren.
 
 Vi startar barnens sommarlov med resor direkt: först ska vi vara på landet några dagar innan vi åker till Åre en vecka. Sedan ska vi nästan direkt till USA i två veckor. Hans ska föreläsa där och jag ska träffa några personer som ska hjälpa mig med ett nytt projekt som jag ska lansera i januari. Vi kommer inte tillbaka till Stockholm förrän i mitten av juli igen och det ska bli så kul!
 
 


Vi firade in sommarlovet med ett premiärbesök i skateparken i Björns trädgård. På kvällarna är det många äldre och duktiga åkare där men tidigt på dagen så blev gräbsen helt själva i gropen.


Sommarlovskillen!


Är det någon som har köpt mer trickinriktad sparkcykel till ett yngre barn? De sparkcyklar barnen har nu är svåra att åka med här och jag såg ju vad de äldre barnen hade, med helgjutet handtag. Det såg så mycket stabilare och roligare ut att åka med riktig sparkcykel. Vart köper man såna? Vad ska man tänka på?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Träningsglädje 18 juni, 2015 at 15:18

  dina killar kommer nog att älska att cykla i ”dirten” i Åre – om ni inte ha varit där förut så ta sikte på Grädda (bageriet) och promenera över tågspåret så ser ni dirten nere vid vattnet!

  [Svara]

 • Svara Karin 18 juni, 2015 at 21:34

  Kolla in the scoter store, de har webbutik och annars finns affären i Borlänge. Oerhört kunniga och hjälpsamma även till små nybörjare. Hoppas grabsen får roligt!

  [Svara]

 • Svara Linda 19 juni, 2015 at 07:33

  Mina killar har åkt scooter i flera år. Vi köpte en trickscooter till vår femåring en Madd tror jag den heter. Sedan bad vi dem såga av the bar i korrekt längd. Mycket lättare och säkrare för dem med riktiga trickscooters. Vi bor i USA och där är det mkt mkt billigare med scooters, Madd går att hitta på Walmart och Target eller kolla webshops. Tips om ni ska dit i sommar. Ha en skön sommar och semester.

  [Svara]

 • Lämna kommentar