Lofsan

Midsommarafton i bilder

Vi hade en helt perfekt midsommarafton, förutom regnet då… Som ALLA verkar ha fått besök av.

Efter ett styrkepass på SATS Medborgarplatsen, där jag kände mig oövervinnerlig, åkte vi hem och fixade i ordning oss. Sen åkte vi en sväng förbi lägenheten och lämnade lite grejer innan resan till ”landet” (Gustavsberg). Nya fina bilen gjorde sitt jobb.

”Värdparet” visade sig fira bröllopsdag just igår och mannen började med att utbringa en skål för sin fantastiska hustru. Jag fick gråt i halsen…

Vi var 17 vuxna och 10 barn. Vi kände bara värdfamiljen sedan tidigare så det var trevligt att träffa lite nytt folk. Många av dem har vi hört talas om vid namn men nu fick vi fina ansikten också.

Knytkalaset blev så lyckat med en fin uppdukad buffé och all mat gick åt!

Vi körde 5-kamp med pilbåge, slackline (jag avstod), blowgun och klurig problemlösning.

Regnet öste ner om vartannat med strålande sol, men framåt 20.00 blev det så kallt att vi gick in och tände en brasa och satt och mös.

Vi åkte hem vid 22, då hade vi varit där sedan 14.00 så jag var rätt mör i kroppen.

För min del kändes det som en lagom tillställning, det var god mat, ingen traditionell midsommarmat utan mycket vegetariskt, och trevliga, sociala och nyfikna människor.

Tack Björn och Carro!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Jenny 20 juni, 2009 at 23:54

    Du strålar ju hu rmycket som helst!!! Men du .. om det redan är EN som lagar mat i hushållet kan den andra fixa o dona med annat.. så du behöver intelära dig. Jag älskar att laga mat och baka. Medans jonas får sköta disken och damsugning. jeho. hehe

    Hoppas du haft en underbar midsommar.. kram på dig

    [Svara]

  • Lämna kommentar