Lofsan

Middagar på Niesti Copperhill

Vi har bokat halvpension här på hotellet, i praktiken äter vi alla måltider här men just middagarna är en meny med olika rätter att välja från. Niesti är en extremt bra restaurang, maten håller hög kvalitet och servicen är fantastisk. Jag är väldigt glad över att våra gräbs är vana att gå på restaurang, det är lättare för mig att uppskatta såna besök då. Och med tanke på att vi denna resa äter alla måltider på restaurang känns det superviktigt att det flyter på, barnen tycker om barnbuffén och att de orkar och vill sitta vid bordet.
 
 Jag är riktigt nöjd med att vi valt att fira jul på det här sättet i år. 2010 åkte vi till New York på julaftonsmorgon för jul och nyår i USA och Mexico. 2011, 2012, 2013 har vi haft stora julkalas hemma hos oss. Nu tar vi en paus från det och låter andra ordna kalasen medan vi åker skidor.
 


Årets julklapp. Hörlurar!


Det verkar gå en trend i att skapa fina inneskor både för vuxna och barn. Polarn o Pyret har tillsammans med Kavat tagit fram den här fina filttofflan. Mjuk men skyddande sula som är halksäker och lite värmande filt. Jättefina tycker jag


Hans alternativ till filttofflan. Också fina…
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar