Lofsan

Middag

Här på hotellet så ingår allinclusive i priset. Det finns många olika restauranger med a la carte och bufféer att välja mellan. Igår åt vi middag på Fino med utsikt över havet, lunchen idag blev på den mexikanska restaurangen och nu har vi precis ätit pizza till middag. Vi har ”köpt” oss en stund att kunna sitta ner allihopa vid middagsbordet genom att ta med ipadsen till restaurangen. Framförallt Baxter har mycket myror i benen och det gigantiska poolområdet känns rätt farligt då så det är Pettsons uppfinningar som gäller istället för att en av oss vuxna ska behöva lämna bordet och hålla koll på liten Baxter.

Här är bilder från gårdagens middag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara FIA FIT 11 december, 2012 at 22:12

  Gud så härligt det ser ut! Enjoy!

  [Svara]

 • Svara Frida 11 december, 2012 at 23:08

  jag är så avundsjuk! här i Jokkmokk visar termometern -31. blää! njut för mig med 🙂

  [Svara]

 • Svara Sara 12 december, 2012 at 00:35

  Underbart! Det får ju väldigt lätt att ha allinclusive på ett sånt stort hotell där det finns flera olika restauranger. Låter som no har det toppenbra!!

  [Svara]

 • Svara Theres 12 december, 2012 at 10:25

  Gud så skönt det är att läsa att det finns andra föräldrar än vi som har kommit på hur bra paddan är för barn. vår dotter älskar den och iphonen. Underbart redskap som jag aldrig skulle vilja vara utan.

  [Svara]

 • Svara Tess 12 december, 2012 at 10:29

  Smidigt att ha med Ipadsen! Vi åker snart till Thailand och funderar på att ha med oss det till våra småttingar.. Surfar ni wifi då på hotellet? Annars blir det väl jättedyrt att använda apparna… Vet du om play-appar funkar hos er, typ svtplay? Fortsatt trevlig resa!

  [Svara]

 • Svara cissi 12 december, 2012 at 10:37

  hej

  tack för en inspirerande blogg!
  Vi skall åka till samma hotell med barn i samma åldrar ocg jag är jätte nyfiken på vad ni tycker om hotellet och miljön, väder mat och stranden. snälla berätta och beskriv om det är bra eller dåligt!
  Vi skall åka i februari och det går ju att boka om om man känner att det är bättre med något annat. vi funderar även på gran canaria men är osäkra pga att vädret kan vara ostadigare på kanarieöarna.
  Tack på förhand

  mvh cissi

  [Svara]

 • Svara Träningsglädje 12 december, 2012 at 13:33

  ni är så fina. njut av semester!

  [Svara]

 • Svara the blob 17 december, 2012 at 16:33

  nu fick du mig att vilja skaffa lugg! kram

  [Svara]

 • Lämna kommentar