Resor

Mexico Dag 6

Sixten är lite ur slag idag. Vet inte om det är värmen, hans 15:e tand (han fick nr 14 i New York och nr 15 igår) eller den stora mängd poolvatten han dricker som gör honom lite nere men han sov i alla fall totalt tre gånger idag på 90 min vardera och somnade ändå för natten vid 1930.

Jag åt frukost på balkongen igen eftersom de andra åt när jag och Baxter fortfarande sov. Förstå vad lyxigt att kunna beställa upp allt man vill ha och kunna sitta i bikini och äta med karibiska havet som utsikt. Topp 3 i livet!

Vi trotsade Sixtens gnäll och tillbringade förmiddagen efter Sixtens första sovning vid poolen men vid lunchtid åt vi från buffén, tog ett dopp i havet och sedan gick vi upp till rummet och bäddade ner de små. Medan de sov njöt vi vuxna av solen, dricka och våra böcker i varsin solstol.

Timmarna gick och plötsligt var det kväll. Vi hade planer på att beställa upp middag på roomservice och sedan ta en sväng på stan men både Sixten och Baxter somnade, Sixten i min famn utan napp för första gången, så vi satt på balkongen istället och pratade massor. Vi planerade våren och skissade även hur vi vill att vår sommar ska se ut. Eftersom Sixten skolas in på förskolan i februari vill vi att han får tillbringa både februari och mars där utan längre uppehåll men i april och maj har vi nya resor inplanerade. Vi har både skidåkning och storstadsliv tillsammans med nära och kära att se fram emot men först ska det bli så himla kul att åka till London nästa vecka.

Min mamma och Agnes kommer dit på torsdag, det ser jag så mycket fram emot! Vi ska promenera, shoppa, äta gott och kanske gå på något museum. Innan dess har jag några dagar på egen hand att i lugn och ro scanna av stadens Gapbutiker, Harrods och Niketown. Är på jakt efter lite vårkläder till barnen och nu när jag börjar jobba igen behöver jag nya träningskläder! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Katarina 8 januari, 2011 at 18:48

  Låter som en härlig vardag långt från vinterns kalla grepp i Sverige. Jag gillar speciellt tydligheten och enkelheten i dina inläggs titlar: ”Mexico dag 6” väcker intresse för bloggen, det låter som ur en spännande film med exempelvis Michael Douglas. Njut av vardagen, det är livet, tack för (vardags-)intressant läsning!

  [Svara]

 • Svara Maria 8 januari, 2011 at 20:21

  Tråkigt att Mexicovistelsen redan tagit slut. Det har varit väldigt trevligt att följa era äventyr i solen som ett litet avbrott från den vita vardagen här hemma! Och nu är man ju dessutom fruktansvärt sugen på solen själv…

  Hoppas också ni får trevligt i London, om ni gillar sushi (och det gör ni ju :p) måste jag slå ett slag för restaurangen Roka på Charlotte Street: http://rokarestaurant.com/roka/roka.html?roka_london
  Som av en händelse är det även där Lena jobbar 🙂 Jag har inte ätit där själv (eftersom det inte fanns tid) men druckit cocktails i deras Shochu lounge och det var supernajs. Enligt Lena är även maten top notch!

  Ha det så underbart och hälsa familjen. Jocke hälsar han med!
  Kram

  [Svara]

 • Svara Hanna 9 januari, 2011 at 11:33

  Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se.
  Där kan du se mina tavlor, foton, modekollage m.m. Dessutom kan du just nu delta i min senaste tävling.
  Lycka till och ha en trevlig dag!

  [Svara]

 • Lämna kommentar